Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

On Hazırlık nedir

On Hazırlık nedir
0
164

Similar threads

Ön Hazırlık nedir,Ön Hazırlık nedemektir,Ön Hazırlık ne kavrayış gelir, Ön Hazırlık : Gözlemlerle ve yapılan ön araştırmalarla konuyu tanımak ve betimlemektir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
lisans oğrenimine hazırlık programı kalktı mı 2019 lisans oğrenimine hazırlık programı kaldırıldı Yuksekoğretim Kurulu (YOK), meslek yuksekokulları ve acıkoğretim on lisans programları mezunlarından lisans oğrenimine başlama hakkı elde edenlere uygulanan Lisans Oğrenimlerine Hazırlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Turk Hava Kurumu Universitesi Eğitimi Hakkında Bilgiler Turk Hava Kurumu Universitesinde (THKU) Oğrenim Dili Nedir? Universitemiz lisans programlarında dersler, senato kararı ve Yuksekoğretim Genel Kurulunun onayı ile Turkce ve İngilizce karma olarak verilmektedir Derslerin Turkce ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Lisans Oğrenimlerine Hazırlık Programı kaldırıldımı Dikey geciş kalktımı, Sınavsız geciş kalktımı 2019 Sınavsız geciş kalktı mı Yuksekoğretim Kurulu (YOK), meslek yuksekokulları ve acıkoğretim on lisans programları mezunlarından lisans oğrenimine başlama hakkı elde edenlere uygulanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Kışa Hazırlık Buzlukta Bamya Tarifi İçin Malzemeler *5 kg bamya *2,5 kg domates *Yarım kg sivri biber *Limon tuzu Kışa Hazırlık Buzlukta Bamya Tarifi Yapılışı Bamyalarımızın baş kısmındaki saplarını önce keselim daha sonra büyük bir kaba 1 yemek kaşığı limon tuzu koyup üzerine su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt