Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ön Kulaklık ve mikrofon girişi sorunu :S

Ön Kulaklık ve mikrofon girişi sorunu :S
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bilgisayarımın 2 tane ön kısımda 2 tanede arka kısımda giriş var Ön kısımdakilerden ikiside kulaklık olarak algılanıyor ve mikrofonu görmüyor bilgisayar :S Eskiden düzeltebiliyodum; ekrana geliyodu hangisi kulaklık hangisi mik girişi olsun diye Yani kısacası ön girişlerden ikiside kulaklık girişi sayıyor Ama teki mikrofon girişi normalde Ben tekrar mikrofon girişi yapmaya çalışıyorum ön girişlerden birini Lütfen bilen birisi yardım etsin :S

Similar threads

Arkadaşlar bilgisayarımın 2 tane ön kısımda 2 tanede arka kısımda giriş var Ön kısımdakilerden ikiside kulaklık olarak algılanıyor ve mikrofonu görmüyor bilgisayar :S Eskiden düzeltebiliyodum; ekrana geliyodu hangisi kulaklık hangisi mik girişi olsun diye Yani kısacası ön girişlerden ikiside...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
New York’taki Galaxy Unpacked aktifliğiyle eş vakitli olarak İstanbul’da gerçekleştirilen aktiflikten bildiriyoruz. Samsung, yılın 2. Unpacked etkinliğinde pek çok sembol eserini tanıttı. Galaxy Note10’un başrolde olduğu aktiflikte, dizüstü-tablet hibriti Galaxy Book S de önümüze çıktı. Galaxy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Gelişen oyun kesimi sayesinde PC kesimleri ve oyuncu ekipmanlarının eser gamı gün geçtikçe artmaya başladı. Doğal bunda e-sporun yarattığı tesir her şeyden daha büyük. Amatör oyuncuların sevdiği, profesyonellerin kullandığı eserleri almak istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bu tıpkı, küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,830Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt