Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ona aleyhinde düşüncelerim değişmeye başladı

Ona aleyhinde düşüncelerim değişmeye başladı
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
5 Aylik bir iliskim var Oncesinde her sey cok guzeldi 5 Ayda onu kaybetme korkusuyla yasadim, o kırılmasın kızmasın aramız bozulmasın diye her zaman alttan aldım Kendimden belirli olduğum halde bi kusur yaparım benden ayrılır diye korktum hep Hiç hissetmediğim şeyleri hissettim ve kendimce bu AŞK ve daha önemlisi benim hayatım bu insan dedim Bi gün opusurken ilk kez azıcık daha ileri gittim ama saniyelikti Bu olaydan daha sonra ona karsi bi soguma ve uzaklasma oldu bende O cok sevdigim kisiye ne olduda böyle seyler hissedebilirdim Kendimi sucladim gecelerce agladim Ayrilmak istemiyorum eskisi gibi edinmek istiyorum Eskisi gibi onu hissetmek istiyorum ama içimdeki şey engel oluyor benzeri Kendimce bi elde etme duygusu muydu diyorum? Daha Sonra diyorum elde etme duygusu 5 ay mi sürer Elde etme duygusu gururu kibiri bırakıp her seyinle onunla olmanimi saglar Herkesten vazgecmeni mi saglar Yakistiramiyorum kendime ama eskisi gibi olmak istiyorum Lütfen böyle seyler yasamis olanlar varsa bana bi yol gostersinsen Ayrılmam mi lazim yahut zamana mi birakmam lazım

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt