iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar bir kız var dost ortmaımızda tanıştım arkadaşlar aralarında makara ortamın neşesi olarak bilinirim kızada tanıştırırken '' ya o makara biridir sohbeti sarar felan demişler övmüşler yani kızda msn felan ekledi konuştuk sıradan fakat içimdeki aşkı ona söyledim kendimde tutamadım oda aramızda geçmemesi gereken fakat geçen bir söylev oldu felan dedi bende sıkmadım değiştiriyim konuyu dedim aynen dedi Şimdi ben bu kızı deliler gibi seviyorum ama reelde 12 kere görüştük ondada sohbet dahii etmedik birbirimizi gördük,kız ben duyuruı aşk edince msnde inkar etmedi sadece diğer şeye çekti konuyu sizce napmalıyım biraz daha mı kendimi tanıtıp devam ediyim yahut vazçmı geçiyim? Kız daha önce aldatılmış 1 seferde imkansız bir aşkın esiri olmuş o yüzden birazda bağlanamıyormuş arkadaşlarıdan öğrendiğime göre,fakat ben kızı deliler gibi seviyorum napabilirim bu durumda kız ilk diyişimde dumur oldu zaten sonradan geçmemesi gereken bir konuşmaydı felan dedinapmamı öneriyorsunuz? ( girift olduysa affola çok heycanlı bir durumdayım )