iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar kıza faceden teklif etmiştim ben acilen kimseyle çıkmayı düşünmüyorum acilen olması gereken daha kayda değer şeyler var üniyi kazanmalıyızÜniversitede düşünebilirim dediBende ömrümün sonunda dek beklerim diyince ben umut devretmek istemem o vakit ne olacağı belli yok felan dediArkadaşlar bu konuşmadan 1sene sonradan kızla tesadüfen benzer dershaneye düştükKızla aram iyi onu sevdiğimi biliyorOnunla ben dil sınavına gireceğiz bunu ona söylediğimde bana dile çalışmam için kitaplar verdiBende ona şaşırtmak istedim bi yere ağırlama ettim oda gelirsem karşılık vermiş gibi olurum dediŞimdi bana soğuk davranıyorYanlış kavrayış dedim ufak bi sürprizdiÇok teşekkür ederim uğraşmışsın dershanede yaparsın dediTamam dedimOndan sonra mesaj attıAnlamadığın yer olursa yanıma gelebilirsin dedi2 hafta oldu dershane başlayalı ilk başlarda bana selam veriyodu yanımdan felan geçerkenHatta bi ara göz göze geldik gülümsedi ( o an paha biçilemez )Şimdi soğuk davranyorGöz göze geldik mi gözlerini kaçırıyorHemen diğer yerlere bakıyorBenim yanından geçerken yarı benden rahatsız olmuş gibi hissediyorumBana göz ucuyla bakıyorHemen yoluna devam ediyorKız öyle kendini beğenmiş biri değil oturmasını kalkmasını bilen kalbimi kırdığı süre bana defalarca özür mesajları atıyorduAma derhal böyle davranıyor benden rahatsız olmuş gibi hissediyorumSizce nasıl davranmalıyım arkadaşlar ilgili mi davranayımYanına gidip sohbet edip hal hatırmı sorayımYoksa hiç takmıyormuş gibi mi? Ona nasıl davranmalıyım oysa benden rahatsız olmuş gibi davranmasın ve zamanı geldiğinde onunla çıkabileyimBiraz uzun süre oldu lakin yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlarŞimdiden herkese teşekkürler