Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

''O''na Yaklaşmak İçin Tavsiyelerinizi Bekliyorum ...

''O''na Yaklaşmak İçin Tavsiyelerinizi Bekliyorum ...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bir kaç gün önce bir konu açmıştım yanıt veren verdi sağolsunlar şu anda bir sorunum var Bilmeyenler için her yerde edeyim 9sınıfa başladım anadolu lisesine gidiyorum daha 1 hafta oldu okullar açıldı maçıldı ama birincil görüşte aşka tutuldum ben yani dalga geçmeyin lakin bizim sınıfta benim arkadaşlardan bazıları sınıftaki kızlarla uğraşıyorlar benim aşık olduğum kızda dahil buna yani uğraşıyorlar derken pek kötü manada yok sizin okuldada olmuştur elbet böyle olaylar bilirsiniz Ama ben aşık olduğum kızla ve onun arkadaşlarıyla hiç uğraşmadım yalnızca gözlerine bakma cesaretini buluyorum o bakınca kaçırıyorum anca bu değin Yani kızla uğraşsam benden soğur diye uğraşmıyorum geçen gün en arkada oturuyordum anında arkamda askılık var kız yağmurluğunu asmış ders bittiğinde yağmurluğunu istedi bende verdim teşekkür ederim dedi yani bana teşekkür ettiğinde bile içimi pek mutluluk kapladı ki anlatamam Ne yapmam lüzumlu yani ona yakınlaşabilmek için onunla bir sohbet kurabilmek için ? Ben aşık olduğum kıza aleyhinde arkadaş gibi belirmek istemediğim için bu mücâdele,şakalaşma olaylarına hiç girmedim bunuda belirteyim Sizce ne yapmam gerek ?

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt