Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onboard tümleşikmi Harici Ekran kartımı

Onboard tümleşikmi Harici Ekran kartımı
0
116

Similar threads

Yeni Pc Alıcam Ekran Kartında Kaldım 2 Gb Harici Ekran Kartımı 2 Gb Onboard Tümleşik ekran kartımı Cevaplar için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yeni Pc Alıcam Ekran Kartında Kaldım 2 Gb Harici Ekran Kartımı 2 Gb Onboard Tümleşik ekran kartımı Cevaplar için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
dxdiag yazdıgımda eskiden Harici Olan Ekran Kartımı YAni nvdia geforce 320 m yi gosterıyordu sımdı ise onboard olan gozukuyorr ve bunun nedenini anlmıs degılım yardımlarınızı beklıyorum sevgili forumtr uyelerı tesekkurler not : Ekran kartımı 15 dk once nvdia nın sıtesınden driverini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Özellikle intel onboard ekran kartlarındaki Deltaforce extreme gibi oyunları This video card does not support HW T&L kaynaklı hata ile oynayamıyordunuz araştırmalarım sonucunda laptop değiştirmeye gerek kalmadan aşağıdaki emilatör ile bu tür oyunları onboard ekran kartlı laptoplarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Özellikle intel onboard ekran kartlarındaki Deltaforce extreme gibi oyunları This video card does not support HW T&L kaynaklı hata ile oynayamıyordunuz araştırmalarım sonucunda laptop değiştirmeye gerek kalmadan aşağıdaki emilatör ile bu tür oyunları onboard ekran kartlı laptoplarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,509Konular
980,836Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt