Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Önce bebek sonra albüm

Önce bebek sonra albüm
0
26

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Önce bebek sonradan albüm Emre Altuğ büyük bir heyecanla baba olacağı günü bekliyor Yeni albüm hazırlıklarını sürdüren Emre Altuğ, önce oğlu Hüseyin Kuzey’i kucağına alacak, daha sonra da albümünü çıkaracak Kelebek'e, Izaç fikrine sıcak bakmamın en güzel nedeni çocuktur diyen Altuğ, derhal bir yanlamasına şarkıları üzerinde çalışıyor, diğer yanlamasına da 4,5 aylık gebe eşi Çağla Şıkel’in yaşadığı değişimi izliyor Yeni albüm hazırlıklarını sürdüren Emre Altuğ, önce oğlu Hüseyin Kuzey’i kucağına alacak, daha sonra da albümünü piyasaya sürecek “Bizim oğlan kasım gibi doğacak, albümü de şubat tatiline denk getirmeyi planlıyorum diyen Altuğ, derhal bir yandan şarkıları üzerinde çalışıyor, öteki yana da dikkatle 4,5 aylık gebe eşi Çağla Şıkel’in yaşadığı değişimi izliyor “Sevişme Onlarla şarkısına çektiğiniz klip, internet sitenize konduğu anda büyük alaka fark etti ve sitenin kilitlenmesine yol açtı Bu kadar ilgiyi bekliyor muydunuz? Biz daha önce ilan yapmış, bizi seven arkadaşlara klibi internet sitemizde yayınlayacağımızı söylemiştik Sanırım sitenin buhran nedeni, müzik kanallarının klibi biraz geç yayınlaması Klibin sonunda sponsorumuza teşekkür ettim, bir takım kanallar da bunu yayınlamak istemedi O yüzden klip, gönderdiğimiz tarihte yayına giremedi Vaktiyle sponsor diye kliplerin sonunda neler dönerdi, kimse sesini çıkarmazdı Hemen zaten klip çekmek için para alamıyoruz kimseden, böyle iyilik yapan firmalara da teşekkür edemiyoruz En azından klibin sonunda bir teşekkür etmek boynumuzun borcu Hazırlanmış böyle bir kitleniz varken, yeni albüm gelmeyecek mi sizden? Gelecek natürel Zaten bu remix’i yapmamın sebebi, yer aldığım Avenue Q adlı müzikal çalışmanın aklımı, beynimi ve üretimimi son derece meşgul etmiş olması Gece uykumdan uyanıyordum, aklımda o müzikalin şarkıları dönüyordu O yüzden albümümü bütünüyle bitiremedim Sonradan da aceleye getireceğime, azıcık daha bekleyeyim de yaz sonu, kış başı gibi bir şey yapayım, hiç olmazsa içime sinsin dedim Ama bir kesim vardı ki, yeni bir şey bekliyordu Ben de “Sevişme Onlarla şarkımı yazın yeniden rahatlıkla çalınabilecek, daha da eğlenceli bir ışık halkası getirdim ÇAĞLA’NIN BABASININ ADINI KOYACAĞIZ Yeni albümün hazırlıklarına açmak için niçin bu kadar beklediniz peki? Fiilen çok hoş birkaç parçam vardı, ama albümü “Yapalım da bitsine getirmek istemedim Bazıları “Gerçekte inandığım dört, beş şarkı yaparsam, gerisi bayağı üretim olabilir diye düşünüyor Fakat ben her zaman bundan uzaktan durmaya çalıştım Bilhassa son albümümde bir tane bile anlamsız parça yoktu, her parçanın benim için bambaşka bir önemi vardı Tekrar benzer şeyi yapmak istiyorum Yarıladım sayılır albümü, sahiden kafamda da bitirdim Çıkış tarihi için öngördüğünüz bir süre var mı? Albüm, çocuktan daha sonra olacak muhtemelen Şu Anda kasım gibi gözüküyor bizim erkek çocuk, inşallah bir aksaklık çıkmaz Doktorumuz, acilen her şeyin çok gittiğini söyledi Sevenlerimizin de dualarıyla kazasız belasız atlatacağız inşallah Albümü de şubat tatiline denk getirmeyi planlıyorum Çocuğunuzun ismi Kuzey olacak yok mi? Hüseyin Kuzey olacak Hüseyin, Çağla’nın rahmetli babasının ismi, Kuzey de bizim bulduğumuz isim Kuzey fazla karizmatik bir isim, biz fazla sevdik Hiç Kuzey adlı birini tanımamışız, kafamızda bir tanımı, imajı yok Kuzey’in hayatınızdaki varlığı, kendini nasıl gösteriyor? Ultrasonda görüyorum, orada gördüğüm şey fazla garip Lakin daha da enteresanı, Çağla’nın vücudundaki değişiklikler Ben Çağla’yı baklavalarıyla tanıyorum, acilen göbeği var O da kendisi için benzer şeyi söylüyor Gerçekten içinden bir canlı çıkacak olması enkaz Bir zaman sonradan elini, kafasını falan da görebiliyormuşsunuz Bebeğimiz hemen şimdi 18 haftalık Bebek için alışveriş yapmaya başladınız mı? Biraz daha bekleyeceğiz, son bir ayda halledeceğiz her şeyi Gebelik dönemi sadece kadınlarda yok, eşlerde de sancılı geçer Sizin durumunuz nasıl? Ben bunu çok duyduğum için, kendimi eğittim Çağla’nın da sağ olsun koskocoman tepkileri olmuyor fakat ondaki değişimi hissediyorum Ben azıcık erken davranıp, bunu bir oyun haline getirdim ve eğlencesini yaşamaya başladım Ben davranılması gerektiği gibi davranıyorum, çünkü önüne geçilemeyecek hormonal bir metamorfoz var besbelli Çok garip hissediyor kendini Dolayısıyla benim görevim, bu değişimi esnasında onu birazcık daha hafifletmek Başka hiçbir görevim değil Çocuğu ben taşımıyorum Ona kimse asistan olmuyor ve kimsenin de yardımcı olması gerekmiyor İYİ NİYETİM BAŞIMI YAKTI Yeni sezon için dizi veya film çalışmanız var mı? Şu başlıca kadar 12 tane dizi senaryosu, beş, altı tane de sinema filmi senaryosu okudum Lakin yaz için gelen senaryoların hiçbirini çok sevmedim Azıcık artı tanıdık ve pozitif basit geldi Sizin bir hikâyeniz vardı, ona ne oldu? Uğur Uludağ, o hikâyenin üzerinde bir program metni çalışması yapıyor hemen Türüne tam karar veremedik, ben sitcom olarak yola çıktım, o ise komedi drama olarak kaleme alıyor Uğur fazla sevdiğim bir yazan İstanbul’a gittiğimde baştan bir araya gelip, bakacağız Şayet o projeyi hayata geçirebiliriz Bu hikâyeyi ve senaryoyu hazırlamanızın nedeni neydi? Başkasının yazdığı dizide oynuyorsunuz, sonra yayından kalkınca sorumlusu siz oluyorsunuz Halbuki orada çabalıyorsunuz “Cümbür Cemaat kendi işinde iyidir mantığıyla yaklaştığım için, bu konuda daima gürültüsüz kaldım lakin her zaman aynı sorunla karşılaştım Dizi 13 ya da 15’inci bölümde kaldırıldığı zaman ne oldu? “Emre Altuğ’un dizisi tutmadı dendi Ne yapayım? Ben tek başıma yalnızca oynarım, birisi kalkıp “Fazla kötü oynadın kardeşim derse, o vakit kabul ederim Dizinin tutup tutmaması, gerçekten bir ekip işi İyi niyetiniz başınıza çok tasa açmış gibi konuşuyorsunuz Açtı natürel daima niyetli değilim ama olduğum zamanlarda da doğru kişileri tutturamıyorum İyi niyetimin başımı yaktığı oluyor yani Ondan sonra da yargı etmeyen insanlara kötü davranıyorum Tam bir insanım Ihtiyarlık sendromu mu başlıyor sizde? Yaşlılık değil, yükselme sendromu başlıyor Beni bu evlilik hikâyesi olgunlaştırdı galiba Olaylara bakışımı değiştirdi Fakat bazen de kendimi büyümüş gibi hissetmiyorum Evde ben Çağla’yı gaza getiriyorum, o da beni Yani çocuk görse, ne deriz bilmiyorum Hiç otorite kalmaz nasıl olursa olsun! Onun dışarıya çok şükür kendimi ihtiyar hissetmiyorum mükemmel hissediyorum hatta Hayatımın en huzurlu dönemlerinden biri bu  

858,497Konular
982,131Mesajlar
30,085Kullanıcılar
civan04Son üye
Üst Alt