Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Önce kendini mutlu et!

Önce kendini mutlu et!
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Derin bir nefes edinmek için kalabalıktan uzaklaştığında ara sıra orada kalmalı insan kimsesiz

Gerçekte bazen yanlız kalmalı insan, kalıcı veya kısa bir süreliğine ara vermeli bir çok şeye, kendini düşünmeye başlamalı artık bir yerden daha sonra, çıkarlarını yok ama kendi mutluluğunu Eminim ancak sizlerde arkadaşlarınızı, etrafınızdaki insanları mutlu etmeyi seviyorsunuz Hepiniz olmasa bile bir kısmınız böyle tıpatıp benim gibi insanlara olduğundan çok daha artı değer vermeye bayılıyorsunuz, onları mutlu etmekten tutku alıyorsunuz ve onlar mutlu oldukça sizde mutlu olduğunuzu hissediyorsunuz Herkesin yanında olmaya çalışıyorsunuz, bütün arkadaşlarınıza zaman ayıramamaktan şikayetçisiniz, duyuyorum hatta çoğu zaman çalıştığınız işe lanet okuyorsunuz, sebebi tüm zamanınızı çalması Oysaki siz insanların yanında olmalısınız, onlara takviye etmelisiniz, birlikte ağlamalı birlikte gülmelisiniz, eğlencenin dibine varmalısınız Siz insanların eğlence ve mutluluk kaynağısınız

Her Yerde söyleyeyim Dr Nick Fury'nin komutası altındaki Avengers topluluğundan biri değilsiniz Eğer aksini idda ediyorsanız yazıyı okumayı burda bırakın olasılıkla kurtarılmayı bekleyen kırık kalpler, yorgun bedenler ve yaşlı gözler vardır, ben size engel olmayayım Dar kimliğinizden alı koymayayım sizi Bahsettiğim insanlardan biriyseniz, dostum, artık durman gerektiğini söylemeliyim Sen herkesi mutlu ettiğine inanıyorsun ve onlarla mutlu olduğunu zannediyorsun Peki sen bu kadar uğraş içerisindeyken, senin için koşturan birilerini görüyor musun? Senin onlar için yaptıklarını senin içinde yapan var mı? Olmalı mı, elbetteki hayır, ola ki, neden olmasın, olabilir

Sürekli kendinden veriyorsun, peki aldığın nedir? Sevgi? Yıl 2019 dostum sevginin sözlük anlamı kaybolalı adeta 40 50 sene olmuş Zaten yanlış zamanda yaşıyorsun birde bir de senin onlara layık verdiğin gibi onlarında sana değerinde verdiğini zannettiğin insanların peşinden kendini harab ediyorsun Etme demiyorum, et tabiki, hayat senin hayatın ama günün birinde bunların ne dek anlamsız olduğunu anlayacaksın O zamanda işte kalbin fena kırılmaya başlayacak

Yanlız kalmalı insan derken amacım, kendi kendine mutlu olmanın hazzını almalı insan demekti Ki bunu başardığınız vakit bir çok şeyin gerçekten abes olduğuna inanıyorsunuz Ben bizzat elimi eteğimi çektim bir fazla şeyden, vaktiyle insanları kırmayayım diye isteklerine hayırbile diyemeyen ben, son zamanlarda istemsizce kalp kırma dersinden takdirle geçtim Hayır demeyi bileceksin dost, insanlara kendini ağırdan satacaksın ancak hürmet duyulacak bir yanın olsun Eğer kesintisiz vermeye devam ederseniz bir yerden sonra cılkı cçıkıyor bir bakmışsınız ricalar istekler dikte moduna geçmiş gerçekleşmediği zaman tripler havada uçuşuyor olmuş Valla doğrusu kendi başınayken, kendi dünyasındayken mutlu olan insanı kimse mutsuz edemez diye düşünüyorum Siz siz olun kendinizden imtiyaz vermeyin Herkesi mutlu mu etmek istiyorsunuz? Önce kendinizi mutlu edin gerisi zaten gelecektir, etrafa saçtığınız salak gülümsemeler zaten insanların mutlu olmasına yetiyor kendinizi parçalamanıza lüzum değil Onlara harcayacağınız eforu kendinize harcarsanız daha fazla işe yaradığını görürsünüz Ne bileyim spora başlayın, yürüyüşlere başlayın, yeni bir kitaba başlayın, dinlemediğiniz müzik gruplarını dinleyin tonlarca yapabileceğiniz şey var

İnsanoğlunun nankör olduğu kanısına vardığımdan beri mutlu etmeye çalıştığım tek şey kendimim ve bundan hiç davacı değilim, kendi mutluluğumun diğer insanları mutlu ettiğine inanırım ama ağlayan olduğumda paylaşmaktan tırsarım benim derdimden kime ne, neden üzülsün fakat insan benim kendi derdime Hayatınızın odak noktası sizsiniz, siz kendiniz için en öncelikli öneme sahipsiniz, kendini düşünen olun demiyorum veya yararcı olun demiyorum yalnızca herşeyden önce kendinizi düşünün, etrafa çok çakırmazsanız daha akla uygun

kaynak:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız

Güzel bir yazı nasihat ederim

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt