Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Önce reddetti şu anda de yakınlaşmaya çalışıyor.

Önce reddetti şu anda de yakınlaşmaya çalışıyor.
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaşlar bi kız var aynı sınıftayız ben buna birincil başlarda mesaj falan atıyordum çıkma teklifi ettim kabul etmedi mesaj atmasın birdaha dedi sonra bende arkadaş kalalım dedim oda birincil kabul etmedi birazcık süre sonradan geldi dost olalım dedi o zamandan daha sonra ne zaman baksam bana bakıyor sonradan yüzünü çeviriyor daha sonra giddip güya kıskandırıyormuş gibi benim arkadaşlarımla resim felan çektiriyor bana bakıyor BU KIZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Similar threads

Bakın kızla aynı sınıftayız derslerde bakışıp dururyoruz lakin arkadaşla çıkma teklifi gönderdim ve bir şiir yazdımArkadaş olarak kalalım dediBende tmm dedim lakin derste hala bana bakmaya devam etti ve arkadaşın dediğine göre benden bahsederken gözleri parlıyormuş arkadaşta sen bi git yüzüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Öncelikle hepinize merhaba, konuya şöyle başlıyayım ; Ben bir zamanlar farklı bir lisede okuyordum ve okulda popüler kişilerden birisiydim, hatta okulda bir çok kişiyle çıktım Sonra bir kız vardı ismi atıyorum X olsun, bu kız benden hoşlanıyordu adeta bütün okulun dilindeydi hatta benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Eski konumu okuyanlar bilirBilmeyenler için kısa özet Bir kız vardı tanıştık falanBaşlarda beni çok severken benim için çok şeyler yaparken zamanla bozulduİlk başlarda benden hoşlandığını biliyordum ben zamana yaydım sonradan önerge ettimKabul etmedi ilk önce terketmek istemediği içinmişSonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
merhaba ben 16 yasindaym liseye 2 ye gidiyorum Hoslandigim cocuk normal murat oda lise 3te neyse gecen sene bn senenin basinda bunu gordum okulun ikinci gunu Murat bana bakmiodu baska tarafa bakiyordu arkadasi baktigimi fark etti ve murati durttu snra muratta bana bakmaya basladi biz bolece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt