Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

önce - sonra

önce - sonra
0
77

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
EVLİLİĞİN ILK HAFTASINDA:

Damat: Ah! Nihayet rüya hakiki oluyor!

Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?

Güvey: HayırBu lafı birdaha söyleme

Gelin: Bana aşık mısın?

Güvey: Natürel ki

Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün?

Damat: Tabii ancak hayır

Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?

Damat: Evet keza yüzüne keza gözüne

Gelin: Peki bana bi gün vuracak mısın?

Güvey: Katiyen! Ben o cins erkeklerden değilim!

Gelin: Sana güvene bilir miyim?

Damat: Evet

Gelin: AŞKIIIIIIIM!!!

7 sene sonradan;

Aşağıdan yukarıya doğru her tarafta okuyun *

Similar threads

Evli bir çiftin birincil günki konuşmaları: Güvey: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı yeniden asla söyleme! Gelin: Sen Bana aşıkmısın? Güvey: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Güvey: Tabiki hayır Gelin: Peki bana bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
EVLİĞİN ILK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı yeniden katiyen söyleme! Gelin: Sen Bana aşık mısın? Güvey: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Güvey: Ast oysa hayır Gelin: Peki bana bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
EVLİLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet ruya gercek oluyor! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: HayırBu lafı birdaha soyleme Gelin: Bana aşık mısın? Damat: Tabii ki Gelin: Beni terketmeyi duşunur musun? Damat: Tabii ki hayır Gelin: Peki bana bir opucuk verir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Evliligin Birincil Gecesi Ve Yedinci Senesi :D EVLİĞİN ILK HAFTASINDA: Güvey: Ah! Nihayet Rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı yeniden asla söyleme! Gelin: Sen Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki Gelin: Beni terk etmeyi düşünür müsün? Güvey: Alt ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
evliligin 1 ve 7 senesi Damat: Ah! Nihayet Rüya hakiki oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Güvey: Hayır! Bu lafı bir daha katiyen söyleme! Gelin: Sen Bana aşık mısın? Güvey: Taaaabiki Gelin: Beni terk etmeyi düşünür müsün? Damat: Ast ki hayır Gelin: Peki bana bir öpücük verir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt