Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ondan severek vazgeçiyorum...

Ondan severek vazgeçiyorum...
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar iki yıldır hoşlandığım bir çocuk var ve iki yıl boyunca çok iyi iki arkadaş olarak takıldık Şimdi o üniversiteye gidecek(Ben daha 11im) ve ben ona aşık olduğumu anladım Onunsa bana aleyhinde davranışlarını hiç çözememekle birlikte defalarca kararsızlığa düştüm
Bana bugün dedi ki
''Sizin sınıfta birçok kız senin bana aşık olduğunu söylüyor, ben iyi arkadaşız biz uzun zamandır diyorum lakin'' (gülerek söyledi bunları)
Ben hiçbir şey demedim çünkü daima bizi sevgili sanıyorlardı zaten, alışmıştım lakin bu kez bana nedense fazla dokundu bu Ağladım O da pek olunca benim sınıfımı terketmedi lakin yanıma gelmek yerine ''keyfim yok'' deyince ben, arkada bir arkadaşımla oturup sohbet etti Benim gözlerim doldu sürekli sildim Çıkışta ''Hasta olman açık havada senin bir şeye moralin bozulmuş'' dedi Bu dek ya Merak etmedi, aramadı hala
Çok incindim Onunla arkadaşlığıma duraklamak istiyorum şayet kafamı toparlarım lakin içten mu yaparım bilmiyorum Ne olur bana destek edin

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt