Önder Bekensir'den Yorumlama önder bekensir, demet akalın, haberleri, resimleri, açıklama, hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar 1548652468 1548652468 onderbekensirdenaciklama5c4e8fb9ec5a7onderbekensirdenaciklama5c4e8fb9ec5a7 onderbekensirdenaciklama5c4e8fb9ec5a7 Çağırmak Akalın ve Önder Bekensir'in Ayrılıp Barışmaları artık fazla ünlü oldu melekleronderbekensirdenaciklama5c4e8fba03fb9alt Şarkıcı Demet Akalın’ı aldattığı iddia edilen sevgilisi Önder Bekensir'in yazılmış izah etme yaptı İşte Önder Bekensir'in açıklaması: Uçankuş’un haberine tarafından İhanet iddialarını yalanlayan Bekensir, Basında çıkan aleyhteki haberlere yanıt vermek dahi istemiyorum Kısa ve öz, 4 yıldır ekmek yediğim, düğünümü yapan, ailem gibi gördügüm bir insanla bu alıcı dedikodular çok çirkin, biz bunlara yalnızca aile olarak gülüyoruz! Benim Çeşme'ye bünyemizdeki mekanlara gelmemdeki sıkıntınında ne olduğunu anlamış değilim Ben Yigit Doğusoy, Emre Ergani ve Figen Erenel'le işimin başında calışmaya devam ediyorum Bu açıklamamın da tatmin edici olacağını düşünüyorumdedi