Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Önder'in dediği oldu!

Önder'in dediği oldu!
0
59

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Önder Bekensir, Karımı seviyorum ama beni istemeyeni ben de istememdedi

Demet Akalın, menajerliğini de yapan eşi Önder Bekensir'i konser ücretlerini düşük gösterip kendi hesabına para aktarmakla suçladı ve boşanma davası açtı Fakat asıl ortalığı karıştıran, dilekçede Bekensir ile arkadaşı Cem Sebilci'nin Bodrum'da çekilmiş fotoğraflarına yer vermesi oldu Öfkeli benzer, bu şart düzeltilmediği sürece boşanmaya yanaşmayacağını açıklayınca, Akalın şiddetli geçimsizlikbaşlığı altında yeni bir dilekçeyi mahkemeye sundu

Eşyalarımı o göndermedi

Bu adımın peşinde anlaşmalı boşanmaya evetdiyen Önder Bekensirda , davanın 16 Haziran günü görüleceğini belirtti Fatih Adliyesi'ndeki duruşmaya avukatıyla birlikte katılacağını açıklayan Bekensir, şöyle konuştu: Ben karımı seviyorum lakin beni istemeyeni ben de istemem Diğer ne yapabilirim oysa? şu an kendi evimdeyim, annemin yanına kalmıyorum Ayrıca iddia edilenin aksine eşyalarımı Demet Hanım göndermedi, ben şoförümü gönderip aldırttım

*

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt