Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Önemli anlamda yardıma ihtiyacım var ...

Önemli anlamda yardıma ihtiyacım var ...
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
MerhabalarElimden geldiğince kimseyi sıkmamak için özet geçeceğim

21 yaşındayımEski kız arkadaşım 19 yaşındaydı2 yıllık beraberliğimiz oldu ve 1 ayrılık yaşadıkAramız bozukken eski sevgilisiyle görüşmüş bunu bana itiraf etti ve ayrıldım

Sonra 1 ay sonra bir şekilde affettim(aptallığım)Affetmemde çoğu faktör var fakat teferruat verip uzatmamak için girmiyorum oralara

sonra hiç önemli ayrılık yaşamadıkEn son ilişki sardı ayrıldımBirkaç gün geçmeden ölürüm biterim sensiz yapamam diye kızyeniden eski erkek arkadaşıyla görüştüBu sefer itiraf etmedi ben sosyal medya hesabından yakaladım ve bu sefer kesinkes bitirdim

Şu Anda sorunum şuAcı falan çekmiyorum,sadece geçen zamana acıyorumVe bir boşluktayım ama bu acı çektiğim için falan değil,alışılmışlıklar değiştiği için bunu da biliyorumUzun bir zaman ciddi ilişki istemiyorumDertleşip sohbet edeceğim kız arkadaşlarım olsun yeterFakat eski ilişkim yüzünden etrafımda kız kalmadı neredeyseNeler yapıp bu stil arkadaşlar edinebilirim ? Kendime güvenimi de bu olaydan sonradan oldukça yitirdim malesefOkuduğum bölüm mühendislik olduğu için de kız dost şansım oldukça azTavsiyelerinize çoktan teşekkür ederim

858,498Konular
982,056Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt