Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Önemli Bir Özgüven Sıkıntısımı Sizce ?

Önemli Bir Özgüven Sıkıntısımı Sizce ?
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar ben 16 yaşındayımKüçüklüğümden beri lise çağına dek daima dışlandım artık arkadaşlarım var kendi çapımda lakin Her Girdiğim Ortamda Çekiniyorum Defalarca KasıyorumOrtamım oldukca açılacağımı söylüyolar fakat ortam yaratamıyorum çünkü bir girdiğim ortama her tarafta girmek istemiyorum Acaba hakkımda ne düşünüyolar gibi görüşler geliyo aklıma aralıksız izleniyorum gibi hissediyorum biri gülünce acaba bana mı güldü gibi sorular geliyor aklıma ayrıca kendimi beğenemiyorum tipsiz hissediyorum

destek edin ? hem sizce tipsizmiyim ? fotoraflarım linkte :fbcdnsphotoshaakamaihdnead156c6110bdd

dalga geçicek arkadaşlar lütfen yorum atmayın rica ediyorum çünkü ciddi bir şey soruyorum burda

Similar threads

Düşen bir çığda hiçbir kar tanesi  Kendini olup bitenden sorumlu tutmaz. “Ali 9 yaşında üçüncü sınıf öğrencisi. Bilgisayar mühendisi olan bir kuzeni var. Onunla beraber olduklarında, kuzeni ona mesleği ve çalıştığı yer hakkında bir sürü şey anlatıyor. Ali de bilgisayar mühendisi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Merhaba Arkadaşlar Harun D Adlı Bir kişinin kaynaklarından yararlanarak sizin dertlerinize deva ve size yardım etmek istiyorum şimdiden teşekkürler Deneyimsiz Erkeklerdenmisin? Eğer bir kızın seninle ilgilenmesini ve almak istediği bir erkek olarak görmesini istiyorsan, bu basit ama son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Farkındalık Bu yazıyı okurken, birden durun ve kendinizi düşünün Şu anda ne yapıyorsunuz? Bu yazıyı mı okuyorsunuz? Aslında tam olarak bu yazıyı okumuyorsunuz, aklınızdan binlerce düşünce geçiyor ve tam olarak yazıya kendinizi veremiyorsunuz Beyniniz sadece bu yazı için çalışamıyor çünkü halen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar müellifleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya cevap veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra etkin siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar muharrirleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya karşılık veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra faal siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt