Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Önemli oLduqumu nasıL bLLi edeRim4$ııqMMMM Lütfen yRdm

Önemli oLduqumu nasıL bLLi edeRim4$ııqMMMM Lütfen yRdm
0
203

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
BAŞTA sa arkLaR Simdi bnm bi derdim var en bşndn anLatayım bir kız var okulun en güsel kızı nerdeyse bizim ilk önce muhabbetimiz oldu ama makara geciyordum bn ve kız bu süreçte bnden hosLandı bnde bunu farkedince önemli ciddi bnde sevmeye başLdım ona boLe nası diyim tutuldm oLmassa oLmazım oLdu,hep aklımda her gece rüyalarımda her an onu düşümüyorum gördüqümde bi acayip oluyorum her an onla olmak istiyorum fakat bu sefer kız bnden soqudu Bn cıkma tkLif etmedim die gitdi başkaLarıyLa biLe cıktı sırf kıskandırmak icin ee daha sonra iste kız hâlâ bnden tkLif bkLiyordu Kardesim gibi sevdigim kızları fln araya soktu bn yine anLamadım xD vs vs işte kız bnden cok sogudu tekRr kndme bgLaya biLirmiyim Sizden yRdm bkLiyorum simdiden tşKkürLeR iyi foRmLar