Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Onemli Rusca Kelimeler

Onemli Rusca Kelimeler
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Rusca Onemli Kelimeler

Rusca Gunluk Konuşma Kelimeleri

Pratik Rusca Gunluk Kullanılan Konuşma kelime ornekleri

İyi akşamlarİyi geceler Добрый вечер! (Dobrıy vecer)

Evet Да (Da)

Hayır Нет (Nyet)

Gunaydın Доброе утро! (Dobrae utra)

İyi gunler Добрый день! (Dobrıy den')

Hoş geldiniz Добро пожаловать! (Dabro pajalavat')

İyiyim, Teşekkur ederim; siz nasılsınız? Хорошо, спасибо А у Вас? (Haraşo, spasiba A u Vas?)

Affedersiniz Извините (Izvinite)

Nasılsınız? Как дела? (Kak dila)

Gazete газета (gazeta)

Ekim октябрь (aktyabr')

Kuzey север (sevyer)

Ucak аэропорт (aeraport)

Alo алло (allo)

Teşekkur ederim Спасибо (Spasiba)

Bir şey değil Не за что (Ne za şto)

Benim adım Меня зовут () (Minya zavut ())

Anlamıyorum Я не понимаю (Ya ne panimayu)

Lutfen Пожалуйста (Pajalusta)

Similar threads

Rusca iyi geceler nasıl soylenir Ruscada iyi geceler Rusca kelimeler Rusca kelime hazinenizi geliştirmek istiyorsanız sizin icin birkac kucuk cumle hazırladık İlk tanışmada cok işinize yarayacak kısa ve basit cumleler İlk olarak iyi akşamlar demeyi deneyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Rusca Atasözler 2019 Rus Atasözleri Rusca Atasözler 2019 Merhaba Melek'ler Bu sayfamızda Rus Atasözlerini sizlerle paylaşıyoruz Sizde bundan böyle isterseniz, msn bireysel iletinizde kullanın, istersenizde Facebook sayfanızda kullanın, artık gerisi size kalmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Koronavirüsü ile mücadele eden milyonlarca insan bulunuyor. Virüs kaynaklı, hayatını kaybeden sayısı her geçen gün artarken bazı devletlerin yöneticileri de dahil olmak üzere COVID-19’u yani yeni tip koronavirüsü ciddiye almayan insanların sayısı da hiç az değil. Onlardan birisi olan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Rus Atasozleri Rusca Atasozler 2019 Один всего не узнает Bir kişi herşeyi oğrenemez Не купи у попа лошади, не бери у вдовы дочери Papazdan at duldan kız alma Baba tuccar, oğul playboy, torun dilenci У баб да у пьяных слезы дешевы Kadınlarda ve sarhoşlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,475Konular
981,239Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt