iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar sevgilim ile takriben 6 aydır beraberiz ve yavaşça problemler yaşamaya başladıkBaşlıkta kıskançlık yazdım ve birçoğunuz sevgilimin beni kıskandığını düşünecek ama koşul çok daha farklıSevgilim ile yaşıt olan bir kız kardeşi daha var ve sevgilim ne kadar rahat , kendine uyarı eden güzel bir bayansa kız kardeşi bir öyle pis ve bakımsızİlişkimizin başında ailesinin haberi olmadığı için sanki kız kardeşi ile dolaşıyormuş gibi dışarı çıkıyordu ve kız kardeşi , ben ve sevgilim beraber oturuyordukAncak daha ileriki zamanlarda ilişkiyi kız arkadaşımın ailesi öğrendi ve başbaşa gezebiliyordukAncak şu sıralar kız arkadaşım ayrıca ailesi ile keza kız kardeşi ile önemli sorunlar yaşamaktaBenim inandığım esas niçin kız kardeşinin kıskançlığıBizim buluşmalarımızı engelliyor , aramızı bozmaya çalışıyor ve bundan mutluluk duyuyorKız arkadaşım ailesinden müsade alamadığı için her daim kız kardeşin isteklerine alıntı yapmak zorunda kalıyoruz ve yapmadığımız vakit eve gidip derhal evdekilere anlatıp durum çıkartıyor
Kafam karmakarışık anlayacağınızSevgilimi çok seviyorum oysa artık çok sıkılmaya başladım bu şart nedeni ileHerkes üzerine gittiği için oda fazla mağdur durumda kalıyorOna kız kardeşinin kıskanabileceğini nezaketle anlatmaya çalıştığımda ise asla bunu kabul etmeyeceğini ve kardeşinin böyle bir davranışta bulunmayacağını söylüyor
İki ara sıra derede kaldımYaşamış olanlar,önerisi olanlar lütfen bana yardım edin
Teşekkürler
Kafam karmakarışık anlayacağınızSevgilimi çok seviyorum oysa artık çok sıkılmaya başladım bu şart nedeni ileHerkes üzerine gittiği için oda fazla mağdur durumda kalıyorOna kız kardeşinin kıskanabileceğini nezaketle anlatmaya çalıştığımda ise asla bunu kabul etmeyeceğini ve kardeşinin böyle bir davranışta bulunmayacağını söylüyor
İki ara sıra derede kaldımYaşamış olanlar,önerisi olanlar lütfen bana yardım edin
Teşekkürler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.