Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

OnePlus 8 tanıtım tarihi açıklandı

0
37

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
oneplus-8-tanitim-tarihi-2.jpg
Galaxy S20, Xiaomi Mi 10 ve Huawei P40 gibi amiral gemilerinin tanıtılmasının ardından gözler OnePlus 8 serisine çevrildi. Amiral gemisi katili olarak anılan marka aylar süren sızıntıların ardından OnePlus 8 tanıtım tarihi ile karşımızda!

OnePlus Twitter hesabındaki paylaşımda yeni amiral gemilerinin 14 Nisan 2020 – Salı günü tanıtılacağı belirtildi. Standart ve Pro olmak üzere iki farklı model karşımıza çıkacak, her iki cihazda Qualcomm Snapdragon 865‘den güç alacak.

oneplus-8-tanitim-tarihi-1.jpg
Standart modelde Full HD çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunan delikli bir AMOLED ekran karşımıza çıkacak. Pro modelinde ise QHD+ çözünürlük sunan ve 120 Hz yenileme hızına sahip olan 6.78 inçlik delikli ekran göreceğiz.

Standart model üç arka kameraya, Pro modeli ise dört arka kameraya sahip. Daha yüksek kapasiteli bir batarya, hızlı ve ters kablosuz şarj desteği ve 30x dijital yakınlaştırma Pro modelini ön plana çıkaran özellikler arasında.

Tahmin edebileceğiniz gibi her iki telefon Android 10 işletim sistemi ve OxygenOS arayüzü ile kutudan çıkacak. Tüm bunlara ek olarak markanın OnePlus 8 Lite adında uygun fiyatlı bir telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor.

Similar threads

Galaxy S20, Xiaomi Mi 10 ve Huawei P40 gibi amiral gemilerinin ardından gözlerin çevrildiği OnePlus 8 serisinin 14 Nisan günü tanıtılacağını sizlere duyurmuştuk. OnePlus 8 Pro tasarımı basın görselleri sayesinde netleşti. Pro modelinde daha kavisli bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkacak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Bir süredir sızıntılar ile gündeme gelen OnePlus 9 ailesinin neredeyse tüm özellikleri açığa çıktı. Özellikleri ile dikkat çeken OnePlus 9 ve 9 Pro modellerinin tanıtım tarihi açıklandı. OnePlus 9 ve 9 Pro modellerinin tanıtım tarihi açıklandı Her iki modelin de gücünü Snapdragon 888...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
OnePlus 7T ve 7T Pro modellerinin tanıtılmasının üzerinden kısa bir süre geçerken, amiral gemisi katilinin önümüzdeki yıl kullanıcılar ile buluşturacağı OnePlus 8 Pro modeli hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan bilgilerin ardından bu kez OnePlus 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Amiral gemisi katili olarak bilinen OnePlus, yeni modelini tanıtmak için çalışmalara devam ediyor. Şirket, OnePlus 10 Pro modelinin tanıtım tarihini açıkladı. OnePlus CEO’su Pete Lau yaptığı açıklamada, diğer markalar ile rekabeti bir üst seviyeye çıkarmak için son teknoloji işlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Amiral gemisi katili olarak bilinen OnePlus uzun süredir beklenilen yeni amiral gemilerini tanıttı. Corona virüsü salgını nedeniyle canlı olarak yayınlanan etkinlikte OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro olmak üzere iki model karşımıza çıktı. Gelin, şimdi standart modelin özelliklerine ve fiyatına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt