Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

OnePlus akıllı saat için tanıtım tarihini açıkladı

OnePlus akıllı saat için tanıtım tarihini açıkladı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
oneplus-watch-akilli-saat-iddiası.jpg

OnePlus 9’un lansman etkinliği bileklik tanıtımı da içerecek. Bu noktada OnePlus, beklenildiği gibi yeni bir ürün tanıtmasına az bir zaman kala bilgi akışı sağlamaya devam ediyor. Bu bilgi akışına göre, markanın ilk saati ve aynı zamanda yeni OnePlus 9 serisi telefonlarının lansmanı 23 Mart‘ta gerçekleşecek.

OnePlus 9 lansman etkinliği bileklik de içerecek.

Geçen yılın sonlarında CEO Pete Lau, hayranlarına bir saat üzerinde çalışmakta olduklarını bildirirken “Dilekler gerçekleşiyor” dedi. OnePlus 2016‘daki ilk saat geliştirmesini iptal ettikten sonra, onlara katacakları özel ve farklı bir şey olup olmadığı etkinlik ile birlikte görülecek.

Droid-Life, ifşa tweetinin yalnızca yeni cihazın olası özellikleri hakkında yanlış yanıtlar veren bir forum başlığına bağlantı verdiğine dikkat çekiyor.

Henüz herhangi bir özelliği bilinmeyen akıllı saatin olağan uyku ve aktivite izleme yeteneklerine sahip olacağı biliniyor. OnePlus’ın akıllı saati sizce nasıl olacak? Rakipleriyle sıkı rekabete girebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Similar threads

Resmi tanıtımının 23 Mart tarihinde gerçekleştirileceği açıklanan ve OnePlus 9 telefonlarıyla birlikte piyasaya çıkacak OnePlus Watch’ın özellikleri, tanıtım öncesinde sızdırıldı. Sızıntı Çinli firmanın üreteceği ilk akıllı saat olma özelliğini taşıyan OnePlus Watch ile ilgili genel özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
OnePlus ilk akıllı saat modeli ile giyilebilir teknoloji alanına da giriş yapıyor gibi duruyor. Ortaya çıktığı kadarıyla OnePlus imzalı bir akıllı saat yakında geliyor. Hatırlatmak gerekirse OnePlus 8T yakın zaman önce tanıtılmıştı. OnePlus Buds Z’nin de ardından şirketin giyilebilir teknoloji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
OnePlus, önümüzdeki mart ayında modellerin lansmanı ile anıldı. Gelen bilgilere göre lansmanda amiral gemisi modeliyle birlikte OnePlus 9 serisinin diğer modelleri de gelecek. Akıllı telefonlarla birlikte OnePlus akıllı saatini kullanıcıların karşısına çıkaracak. Daha önceden OnePlus 9 serisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
OnePlus Watch ile tanışmamıza artık günler kaldı. 23 Mart tarihinde OnePlus 9 amiral gemisi telefon ailesiyle birlikte tanıtılacak akıllı saat iddialı teknik özelliklere sahip. Cihazla ilgili ilk somut ayrıntılar şimdi şirketin CEO’su tarafından doğrulandı. Akıllı saat ile aynı gün tanıtılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
OnePlus, ilk akıllı saatinin tanıtımını bugün resmi bir lansman ile gerçekleştirdi. OnePlus Watch olarak adlandırılan giyilebilir cihaz, dairesel gövdesi ile dikkat çekiyor. İlk akıllı saatinde Google’ın Wear işletim sistemi yerine kendi geliştirdiği işletim sistemine yer veren teknoloji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,512Konular
980,962Mesajlar
30,789Kullanıcılar
xxbekixx23Son üye
Üst Alt