Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

OnePlus, Nord'u ayrı bir marka haline getirmek istiyor

OnePlus, Nord'u ayrı bir marka haline getirmek istiyor
0
77

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
oneplus-nordu-ayri-bir-marka-yapmak-istiyor-mnOc.jpg

OnePlus, 2020 yılında birinci defa Nord serisini tanıtmıştı. Nord serisi çok daha erişilebilir modeller içeriyor ve örneğin Nord N100, ABD'de sadece 179 dolardan satılıyor. Fakat, Shenzhen merkezli OnePlus, amiral gemisi telefonları ile Nord modelleri ortasında bir çigi çekmek istiyor üzere görünüyor.

The Mobile Indian'ın dal kaynaklarının söylediğine nazaran OnePlus, Nord'u kendi mağazalarına ve grubuna sahip olacak farklı bir marka haline getirmek istiyor ve yenilenen Nord markasının tema renginin açık mavi olacağı bildiriliyor. Kaynaklar, mevcut OnePlus markasının gelecekteki Nord aygıtlarında kullanılmayacağını da ekliyor. yani OnePlus markalı telefonlarla Nord markalı telefonlar başka farklı pazarlanacak.

Ancak Nord'un daha bağımsız hale gelmesinin ötesinde sonuçlar olabilir. Gelecekte, eser portföyünün akıllı televizyon, fitness bantları, akıllı saatler, Bluetooth boyun bandı, güç depoları ve öbür aksesuarları içerecek halde genişletilmesi planlanıyor. Yani Nord markası, OnePlus'a nazaran eser çeşitliliğinde öne çıkabilir.

Bunların yanı sıra, kaynakların söylediğine nazaran, bu yeni marka işletim sistemi olarak OxygenOS'un üstünde yeni bir kullanıcı arayüzü kullanacak ve bu sayede farklı bir kimlik kazanması sağlanacak.