Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Önerebileceğiniz Laptop Var mı ?

Önerebileceğiniz Laptop Var mı ?
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar güçlü bir laptop satın alacağım içinde autocad 2019 türevi programlar çalıştıracam ve arada bir oyun da çalıştırırım heralde 20002500 civarı bütçem var önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar güçlü bir laptop satın alacağım içinde autocad 2019 türevi programlar çalıştıracam ve arada bir oyun da çalıştırırım heralde 20002500 civarı bütçem var önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba arkadaşlar oyun oynamalık bi laptop almak istiyorum istediğim oyunu sorunsuz oynamak istiyorum benim beğendiğim birkaç laptop var onlara bi göz atarmısınız aralarından hangisi en iyisidir benim için fiyat bütçemde 12001500tl arası veya sizin önerebileceğiniz bi laptop varsa linkini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar laptop alıcam ama bu laptopların ekran kartı kısmından zerre bişey anlamıyorum simdi arkadasa soruyorum benimki diyo geforce gt 645m ve 128 bit bi laptopa giriyorum bakıyorum özelliklerine gt 720m yazıyo soruyorum o 64 bit benimkinden kötü diyo simdi mantıken bu gt 645m gt 720m den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt