Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Önerge kabullerinde aranan özellikler ??

Önerge kabullerinde aranan özellikler ??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Daha önce açılmıştır bu içerikte fazla konu şayet lakin ben yine de bir kesinlik getirmek istiyorum artık Derhal konu şu ;

Bakın evliliklerde demiyorum lakin çıkmaolan daha çok kısa süreli yaşanan ( benim gördüğüm o kadar ) ilişkilerde hanımefendi arkadaşların karşı tarafta aradığı özellikler neler oluyor bunu belirlenmiş bir şekilde öğrenmek istiyorum Her birey bambaşka diyeceksiniz ama genellikle soruyorum zaten bu soruyu

Çoğu konu gördüm Kızlar aralıksız kendimce benim çıkacağım erkek efendi olmalı, akıcı konuşmalı vb benzer türden sözler kullanıyorlar Fakat benim etrafımda gördüğüm kadarıyla ( bakın aşırısı demiyorum apaçi derecesinde serserilik değil ) serserilik, başıboşluk ve küfür öğelerini bulunduran erkekleri seçen kızlar daha pozitif oluyor Ilk Kez bayan arkadaşlara arkasından bayanları iyi tanımış erkek arkadaşlara sormak istiyorum sahiden bu böyle mi yahut yalnızca ben etrafımda bu tür kişileri bakmak istediğimden mi oluyor Yani lakin bir düşünün derslerine siklet veren ve varisi olmak için sağlam bir gaye koymuş erkek bireylere gösterme Bununla çıkılmaz eğlenceli biri değildir Anlamaz o işlerdenşeklinde her yerde böyle mi bi aydınlatırsanız beni çok sevinicem

Çoktan vereceğiniz rasyonel ve çözümcü cevaplarınız için teşekkür ederim

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt