Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onlar bilmiyorlar...

Onlar bilmiyorlar...
0
31

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Onlar bilmiyorlar &quotKar yağdı, bugün dediler “Bilmem, farkında olan değilim dedim Şaşırdılar, nereden bilsinler ama; benim yüreğime çoktandır kar yağdığını ve dışarıdaki karı hissetmediğimi… &quotÜşüdüklerini söylediler, “Sen üşümüyor musun? diye sordular “Ben zaten daima üşüyorum dedim Anlamadılar, nerden bilsinler benim güneşimin olmadığını…​ &quot “Kış mevsiminin bitmesine eksik kaldı, bahar geliyor, dedilerSevinmiyor musun? diye sordular Benim için ayrım etmez fakat; çünkü benim ruhumda bundan böyle hiçbir çiçek filizlenmiyor dedim &quot“Yeni bir yıl, yeni bir hayat dedilerBenim için kayda değer yok ancak dedim “Benim bütün sayfalarım tükendi, tüm takvimlerim bitti, tüm saatlerimi durdurdum, ben yokum artık dedim Üzüldüler, “Lakin niçin? diye sordular……… &quotNerden bilsinler ancak; umutlarımın tükendiğini, canımın ne dek yandığını, nerden bilsinler ama; anlamsızlığımın derecesini…  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt