Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

online Gta nasıl oynuyabiliriz :S help lütfen

online Gta nasıl oynuyabiliriz :S help lütfen

Similar threads

SELAM ARKADAŞLAR BEN ŞU AN TORRENTTEN GTA 5 İNDİRİYORUMFAKAT BEN GTA ONLİNE DE OYNAMAK İSTİYORUMBUNUN İÇİN AYRI Bİ PATCH İNDİRCEKMİYİM??YOKSA DİREK KENDİ MENÜSÜNDE VAR MI??:confu sed::confu sed: LÜTFEN SÖYLEYİN BİLMİYORUM FAKAT OYNAMAK İSTİYORUM NASIL GTA ONLİNE İNDİRCEEM?????
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Beyler bu başlık altında ImLeqend Game Help programı için bulduğum Adresleri yazcam NFS 2 Career için Para : Pencere Adı : NFS Underground 2 Ram : &H861E74 NFS 2 DE 1 Milyar Paralı Save (Hiç bi Yarışı Yapılmamıştır) : DownLoad GTA vice city için Para : Pencere Adı : GTA: Vice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
ArkadaşLar Gta San andreasda Direksiyon setiyle oynuyorum ama herşey işlio Gaz ve Fren PedaLı işlemio Görüntü yukarı aşagı inio Controller ayarının her yerini karıştırdım ama olmuo olmuo olmuo Help ME (yardım edin lütfen)
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Merhaba arkadaşlar oyunu internetten indirdim(steam filan değil ) oyuna sadece multiplayer olarak bağlanıyor hesap ile giriş yapıyorum serial istiyor nasıl single oynuyabilirim ? yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Sa Arkadaşlar Ya Gta 5 Online da Otomatik Bir Servere Atıo Orda Hep Yabancılar Falan Var Türk Olmuyo O İstedigimiz Bir Servere Nasıl Girebiliyoruz Yardımlarınız İçin Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt