Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Online Web Tabanlı TANK oyunu ( baya sarıyo )

Online Web Tabanlı TANK oyunu ( baya sarıyo )
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hiç yükleme yapmadan oynayabileceğiniz güzel web tabanlı oyun bende bikaç gün önce buldum Bildiğiniz tarzın ötesinde Saldır butonuna tıklayıpta saldırmıyosunuz

Tankı siz kontrol ediyosunuz

Space ile Ateş , Z ile tankın namlusu sola X ile sağa dönüyo C ile eski haline geliyo

Rütbeler var ilerledikçe yeni silahlar yeni tanklar yeni haritalar açılıyo

İyi Oyunlar

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm iyi forumlar herkesin bir ilgi alanı vardır benimde web tabanlı mafya oyunlarına ilgim büyüktür ama size de bir oyun önermek istedim diğer paylaşım sitelerinde yapmak için engellendim ama asla değildir sadece oyun linki vereceğim üye olarak yardimda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
EfsaneMafya online olarak diğer oyuncularla beraber rekabet halinde oynayabileceğiniz web tabanlı bir RPG oyunudur Suçlar işleyerek alemde yükselebilir, diğer oyuncuları itaat ettirebilirsiniz Aile kurup diğer oyunculara karşı birlik olarak savaşıp alemin ileri gelenlerinden olabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Steam, Epic Games’in ücretsiz oyun kampanyalarına karşı her hafta küçük oyunlarla karşılık vermeye başladı. Bu anlamda oyun kütüphanesi, World of Tanks Blitz  için Space Pack paketini kısa süreliğine ücretsiz olarak yayınladı. Ücretsiz oyun World of Tanks Blitz için 50 TL değerinde sürpriz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
arkadaşlar aklımda bir oyun fikri var oyun eğer tutarsa gerçekten büyük paralar kazandıracak birçok fikrim var ama php mqsol tarzı şeylerden hiç anlamıyorum yapmak istediğim oyun hem web tabanlı hemde + pencere açılarak interaktif olarak oynanabilecek bir oyun olacak Oyun menü ve oynanış biçimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
SOLUKSUZ MACEREYA HAZIRMISIN? Dünya çapında tartışmasız en iyi strateji oyunu şimdi TÜRKİYE'de Suana kadar oynadığınız tüm web tabanlı oyunları artık bir kenara bırakın ve büyük krallıkların(ROMA,PERS,MISIR,ÇİN)kıyasıya savaştığı bu görkemli savaşta yerinizi alın!Bu dört Ülkeden birini seç ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt