Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onu Bulmalıyım

Onu Bulmalıyım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese neşeli günler Derhal konuya gireyim Ben takriben bir hafta önce Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde konakladım Benim kaldığım odanın derhal 2 emrindeki tarafında bir alman aile kalıyordu Bir baba ve iki kız Kızlardan birisi benim yaşlarıma yakın (1415 ) olur ya daha artı) yaştaydı (ben 17 yaşındayım) Diğeri ise onun küçük kardeşiydi 910 yaşlarında Ben büyük olan kızdan fazla hoşlandım ama onunla bir türlü konuşamadım, gerek cesaretimi toplayamam gerekte kızın hiç ingilizce ya da türkçe konuştuğunu duymadığımdan Bana sadece almanca biliyor gibi geldi ama bu böylece da büyük bir sorun değil çünkü zaten Almanca dersi alıyorum ve yakında konuşabilecek seviyeye geleceğim Keza en büyük etkende kesintisiz babalarının yanına dolaşmalarıydı 3 ünüde baştan görsem tanırım Hem kızların isimlerini biliyorum Annelerinin Türk asıllı olduğunu düşünüyorum çünkü babaları klasik sarışın alman erkeği olmasına karşın kızların ikiside kahverengi saçlı ve kahverengi gözlüydü Fakat anneleri ölüm etmiş ya da ayrılmış olabilirler fakat ben vefat etme ihtimalini daha yüksek görüyorum çünkü babalarına fazla düşkün görünüyorlardı Tüm bildiklerim bunlar, ülkesi, aile bağı, adı ve kardeşinin adı, ve yüzü ve hem kesin tarihler aralarında konakladığı hotel Sizce onu ileride bulabilme şansım nedir?

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt