Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Onu hala seviyorum :(

Onu hala seviyorum :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bugün okulda kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi ben de ağzına kürekle vurdum fakat onu hala fazla seviyorum sizce küsmüş müdür ne yapmam gerekli
not: liseliyim
Edit: Yorumlardaki bir arkadaşın önerisiyle yarın bi daha önerge edicem olmassa balgam atıcam bu sefer yetti artık!!!bir!!!1!!bir

Similar threads

Sevdiğim kıza çıkma teklifi ettim Bizim okulda ve onu çok seviyorum fakat kabul etmedi lakin onu bırakamam onu kararını değiştirmesi için ne yapabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar öncelkle olayı bütün olarak anlatayım: Ben bizim okulda aynı sınıfta bir kıza aşık oldumÇok seviyorum gercektenBenim erkek kankam varBenim kankam sevdiğiğm sızın kankasıBen kızı sevdiğimi kankama sölemiştimKankam da kıza söylediKız ne olumlu ne de negatif cevap verdiBence olumlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Sevdiğim kıza birincil başta arkadaşlık öneri ettim fakat en başından beri onu sevdiğimi biliyordu 5 ay çıkmadık ama birbirimizi daha iyi tanıdık Çok yakın arkadaş gibiydik Tam çıkma teklifi etmek için zaman kolluyordum yavaş yavaş açıldım ona Seni seviyorum Sevgilin olcak birey ben olayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
arkadaşlar bir kız arkadaşım vardı sürekli onunla ilgilenirdim okuldan daha sonra evine bırakırdım sürekli iltifatlar aşkım canım cicim prensesim ama bigün ne olduysa durup dururken faceden mesaj attı ara verelim diye bende sinirlendim 2 hafta oluyor çıktığımız ne arası ayrıldık dedim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
oofff napıcm ben bilmiyorum bundan böyle9 sınıftayken en yakın arkadaşımın sewdiği çocuk bana aşık olduona karşısında hiç bişey hissetmiyordum zaten o da bana hiç önerge bile etmedi çnkü arkadaşmdan nedeniyle nöyle bi şey olmayacağını o da biliyorduneyse 10 sınıf bitti o yaz ben o çocuğa aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt