iltasyazilim
FD Üye
mrb arkadaslarlutfen yardim edinunivde bi cocuk vardibakiyo boyle,cok icten,tam gozlerimin icine her zaman,ben bakinca gozlerini kaciriyo,guluyo,lakin yanima gelmiyo,beni gorunce heyecanlaniyo,ne yapcani bilmiyor,tam bir asik gibi davraniyor,kendini kaybediyor filan,bizimde müşterek arkiz yok,sonradan ben onu pat diye facede gordum ve arik gondim,aksam yazdi catda bana lakin beni sinrlendirdi,beni tanimadan geldi,cikaramadim felan dedi,bende çılgın oldum,nasil yani dedim,saka gibi geldi,birazcık sora dedki ewt seni univde gordum,beni tanimayinca(guya) ben asapim ve neden guluodun dedim simdi tanimayacaksan o da yok ben kotu anlamla degil dedi,bi der sonda sen dikkatimi cekmissin dedi bana,,sora konusmadik hic güya kustu,bende msj attim ozur diledim cok ustune gittigim icin lakin cvp vermedi,simdi bu sayfasinda ask hakkinda cok sey aliyo,yarı aci cekiyo,bende deli oluyorum yani bu hareketlerile bana asikti,simdi neden bole davraniyo anlamadim,sözde baska kiza asikmis gibi davraniyor,yahut inadimami yapiyoryani sormak istedigim bi kisi bi kiza asik oldugunu uzun bi sure icinde belirlenmiş etdiyse gozlle harekle baskasina asik olabilirmi?