Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onu kaybederim die Çok korkuyorum.Yaşama isteğim değil oldu

Onu kaybederim die Çok korkuyorum.Yaşama isteğim değil oldu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Buqun Arkadaşımın yanında gidicektm ve hiçbirşey yokdu gayet normaldimVe sevdiğm Kız da Arkadaşımın oturduğu Bloklardan birince oturuyorGitme sebebim hem azıcık hava almam hemde şayet beni görür umuduyduNeyse Gittim Arkadaşlarla Muhabbet ettik Saat 4 Oldu Dönüyorum ev azıcık uzakta ve Servise bindm giderken Yarı Yolda sevdiğim kız Annesi ve 2 tane Küccük kız ile bindi annesi önümdki koltuga oturdu ve Sevdiqim kız ise Farklı olan Yanındaki koltuga oturdu bana Nabion dedi iyyim sen dedim iyim dedi birazcık sonradan daha nabion dedi bende dedim Sizin orlara geldim arkadaşı ziyaret edeyim hava alıyım dedim Sonradan Kucagındaki Ufak kızı severken Çok seviosun heralde kücük cocukları dedimEvet dedi güldü daha sonra ben indm ve o Saatten Daha Sonra nedense Hiçbirşey yapasım gelmedi yaşamak için bi niçin gelmiyor acaba onu kaybederim korkusumu war içimde Sorun nedirOnunla Benzer Sınıftayız Yaşımız 16Gerçekten seviyorum Sizin yaşınızda Aşk mı olur demeyin Aşk yaşa bakmio

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt