Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onu kendimi nasıl sevdirebilirim yardım edin

Onu kendimi nasıl sevdirebilirim yardım edin
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar bu foruma bi arkadaşımın üzerine takviye alabilceğim tavsiyesiyle tescil oldumGeleyim meseleye
Okuldan öğlencilerden hoş bi kız görmüştüm fazla hoşuma gitti kızBen 11 sınıfa gidiyorum kız 10 sınıfaKıza bakmaya başladım şayet bakar diye o da bakmaya başladı takriben 2 hafta baya bakıştık ben fazla etkilendim tabiSonra 3 gün konuşmayı denedim lakin yiğitlik edemedimAma dün konuştum kıza anlattım durumu seni daha yakından tanımak istiyorum dedimKız da tamam dedi o kadar aldım msn sini akşam girdi msn ye konuştukKıza ondan etkilendiğimi hoşlandığımı söyledimKız hmm tşekkür ederim yazdı işte (bende) ya sen sen benle ilgili düşüncelerin neler diye sordum nasıl biri olduğunu bilmiyom vakit lazım dedi bende iyi peki bitmiş dedimArkadaşlarına sordum kızı (hoşlandığım kızı) fazla inatçı gıcıkmış kimseyle konuşmazmış bu nesil konularda lakin benle konuştuğuna kadar bişey varmış dedilerBugün bi ara yalnızca ayaküstü sohbet ettik o kadar ben ona kendimi nasıl sevdirebilirim lütfen yardım edin!!!!
Uzun oldu umarım okursunuz

Similar threads

Arkadaşlar bana lütfen muavin olun kendimi kesintisiz fena hissediyorum Sevdigim bi kız var 4 senedir konuşuyorduk mutlu mesut geçinip gidiyorduk yanlız kız bana kardeşi gibi gördüğü için herşey cok karıştı benimle kesintisiz iyi hoş konuşuyordu sözde cıkıyor gibiydik şu anda ise ben ona en son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arkadaşlar bu konuyu açıp açmamakta fazla bağdaşmama çektim Nese dedim açıyım böylece da cesaretsiz değilim dedim Olayı anlatıyorum Dikkat uzundur ! Lise1 de benzer sınıfta bi kızdan hoşlanmaya başladm gözlerimi ondan alamıyordumArtık Kaderimde o kızmı var bilmiyorum fakat Hocalar ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Farkındalık nereden çıktı? Bir an durunVe ben ne yapıyorum deyinCevap veremeyeceksinizÇünkü şimdiki zamanda sorulan soruların cevabı yokturAnda kalınca insan tepkisiz ve dingindirİnsanoğlunun %98 i bir hastalık yaşamaktadır ve hiçbiri bunu fark etmezBu hastalığın adı “düşünmek tedavisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,935Kullanıcılar
mhmetsefaSon üye
Üst Alt