iltasyazilim
FD Üye
Arkadaslar ben bu yıl üniversiteye basladım Cocukluktan gelen nedenlerden dolayı dısardan havalı görünen bi tipim o yüzden millet bana yaklasmakta cekinir öyle konusmazlar Bu yüzden sınıfta tek bi kızla konusuyorum cünkü onunda durumu benimle hemen hemen aynı Ben bu kıza defalarca bi arkadas bi arkadaş gözüyle baktım O bana önemli anlamda güveniyordu ve bana o gözle bakıyordu sıkça tekrarlıyordu beni iyi bir arkadaş olarak gördügünü Gecenlerde evlerine cagırdı (bizim üniversiteden 3kızla beraber kalıyorlar) sabaha dek muhabbet edeceklerini söyledi bende kıramadım gittim Sohbet ettik film izledik derken saat baya ilerledi ve arkadasları uykuları geldigini söyleyerek odalarına gittiler Zaten film izlerken aramızda bi yakınlasma baslamıstı basbasa kalınca daha ileri gittik Kız gercekten cok güzel ama benim bu kızla sevgili olmam cok zorlama cünkü dersler filan cok agır benzer sınıftayız baya etkileyecek onun dısında sınıftaki erkeklerin cogu bunun pesinde onlarla da hic ugrasamam Kızı kullanıp atmıs elde etmek istemiyorum Onun dostlugunu kaybetmek istemiyorum Sevgili olmayı hic istemiyorum Bana bi cözüm bi cıkıs yolu gösterin ne diyebilirim kıza?