Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

O'nu unutamadım (mı) ?

O'nu unutamadım (mı) ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
MerhabalarBundan 15 yıl önce bir kızla çıkmıştımOndan ayrılmam beni böylece etkielememiştiOndan sonradan kimseyle çıkmadımDaha sonradan okuldan ayrıldımLise'ye geçtimArada bir rüyamda görüyorumHatta çoğu kez da denebilirAma asla ve asla onu sevmiyorumGünlük hayatta aklıma bile gelmiyorAma gece kesintisiz rüyamda görüyorumSizce sorun ne

Similar threads

Hayatta niçin hiç bir şey istediğimiz gibi gitmiyor ? Niçin en değer verdiğimiz halk müziği,uğruna her şeyi başkalaşmak istediğimiz ırk arkamızdan oyunlar oynuyorlar Tek yanlışımız insanlara artı layık saptamak mi? Sevmeyi adam gibi sevmeyi 2 yıl önce o bana gösterdi, adam gibi seviyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Bütün 3 Yıl Oldu Fakat Unutamadım ilk ben ona teklif ettim o bana olmaz dedi sonradan ben ondan uzaklaştım 2 yıl sonra o yanıma geldi konuşmak istiyorum dedi(ben arkadaş olarak anladım) fakat ben istemiyorum dedim (guruluyum yaa lanet olsun gururuma)sonra bana sen benden uzaklaşınca ben sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar kulak vermek isterseniz benim hikayem uzun çünkü 6 yıllık sevgilimden ayrıldım hatta o beni terketti ve ben bir bayan olarak iki kez yüzyüze bin defa de mesaj ve telefon yoluyla barışmaya çalıştım hepsinde de reddedildim reddedilsem yine iyi aileme ve bana ağza alınmayacak küfürler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ilk Olarak merhaba arkadaşlar Takriben 7 ay önce sınıfımdan bir kızla çıkmaya başladımBen seviyordum kızı onun da beni sevdiğini sanıyordumYaklaşık 1 ay çıktık kızla birincil başlarda her şey güzeldi ayrılmamıza yakın eski sevgilisi buna bir mesaj atmış işteSeni unutamadım falan filan diyeBen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Merhaba arkadaşlar ilk kez baştan sona dek okumanızı rica ediyorum Üniversitenin ilk 2 ayıydı bölümümde bir kızla fazla samimi olduk yani 2 ay bildiğiniz sevgili gibiydik gece gündüz aralıksız olarak konuşurduk okul dışı günler buluşurduk felan lakin ben 2 ay sonunda artık açılmaya karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt