iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ilk önce meraba Sıkıntımı özetle açıklamayı deniyim; Lise 4 öğrencisiyim, kız arkadaşım 2sınıf ve 5 aydır beraberiz Bu sene her şey ayrılmamızı ister gibiydi güya Yani her şey olumsuz yöndeydi Örneğin bu sene üniversiteye gidecek olmamın yanına birde babamın ödev işi eklendi ve burdan taşınıyoruz Yani sevgilimle arama yüzlerce kilometre girmesi kesinleşti Açık Konuşmak Gerekirse bu konuda kendimi baya gizli görüyorum, tek bir şey dışarıda, O'nun çok çok fazla artı üzülecek olması Muhakkak bende seviyorum hani gönül isterdi ki ayrılmayalım benzer dönemde olalım falan lakin nasip değilmiş
Sorunum dediğim gibi onun çok artı üzülecek olması Çünkü yaşadığımız yer berbat bi yer; boğucu, can sıkıcı vs Çoğunlukla tek mutluluk kaynağının ben olduğumu söyler ve bu bence lafın gelişi değil 35 dostu dışarıda birde ben var(d)ım, ailesiyle bile arası fena ama annebabası öbür Ben üniversiteye gidicem sonuçta daha yeni, daha hür, daha sıcacık bir ortam Unutur veya alışır giderim Ama o burda ne yapar hiç bilmiyorum canım bu yüzden çok sıkkın ve ne yapamamız gerektiğini düşünemiyoruz, demin ayrılmadık, sürekli ağlayışı gözümün önünde
Sizden ciddi tavsiyeler bekliyorum, çoktan sağolun
Sorunum dediğim gibi onun çok artı üzülecek olması Çünkü yaşadığımız yer berbat bi yer; boğucu, can sıkıcı vs Çoğunlukla tek mutluluk kaynağının ben olduğumu söyler ve bu bence lafın gelişi değil 35 dostu dışarıda birde ben var(d)ım, ailesiyle bile arası fena ama annebabası öbür Ben üniversiteye gidicem sonuçta daha yeni, daha hür, daha sıcacık bir ortam Unutur veya alışır giderim Ama o burda ne yapar hiç bilmiyorum canım bu yüzden çok sıkkın ve ne yapamamız gerektiğini düşünemiyoruz, demin ayrılmadık, sürekli ağlayışı gözümün önünde
Sizden ciddi tavsiyeler bekliyorum, çoktan sağolun