Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

onunla arkadaş olarak da olsa konuşmak istiyorum

onunla arkadaş olarak da olsa konuşmak istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlarsevdiğim bir kız vardı 45 ay ayrıca mükemmel arkadaş olduk keza de onu seviyordumonunla konuştuğum günler aklıma geliyor aralıksız o hoş günleri hatırlıyorum hepo sevgime karşılık vermedi sonradan hayatına biri girmiş falan sonradan da sevgilim biz konuşunca beni kıskanıyor rahatsız oluyor demiştiben de sinirle o vakit konuşmayız olur biter dedim ve silmiştimilk zamanlar rahattım sildiğim için ama sonra ona özlem duymaya başladım ve tekrardan engeli falan kaldırdım okulda ise hiç bakmamaya çalışıyodum onaben engeli kaldırınca bu sefer o engel koydu bana ve takriben 2aya girecem onunla küskün olarak ve ben onu fazla özlüyorum hayatıma başkasını sokmaya çalıştım fakat onu bir kere bile görmem bana yetiyorve sizce kıza arkadaşım aracılığıyla ulaşıp barışmak istediğimi söylesem mi sizce nasıl olur,yoksa böyle devam mı edeyim

858,496Konular
981,715Mesajlar
29,783Kullanıcılar
uarasSon üye
Üst Alt