Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onur Kırış'ın Seslendirdiği Leyla Şarkısının Sözleri

Onur Kırış'ın Seslendirdiği Leyla Şarkısının Sözleri
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Onur Kırış'ın Seslendirdiği Leyla Şarkısının Sözleri Iftihar Kırış Leyla Şarkı Sözü Onur Kırış Leyla Şarkısı Sevgili melekler, Türk popunun en başarılı isimlerinden Yıldız Tilbe 'nin laf ve müziğini yaptığı genç şarkıcı Övünç Kırış Leyla Şarkı Sözü ile karşınızdayızonurkirisinseslendirdigileylasarkisininsozleri5c57a3303298ealt 1549247276 1549247276 onurkirisinseslendirdigileylasarkisininsozleri5c57a33066076onurkirisinseslendirdigileylasarkisininsozleri5c57a33066076onurkirisinseslendirdigileylasarkisininsozleri5c57a33066076 O bakışı o gülüşü bütün prenses Güneşe soyunduğunu gördüm öldüm Denizi utandırdı mavi gözlüm Kumların öptüğü tenini kıskandım Çekip gideyim dedim bağlandım Adamı ahmağa çevirir kelamsız Tutuştum ateşsiz yanıyorum içimden Bıraktım kendimi koştum peşinden Leyla… Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla tatil Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Leyla… Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Leyla… Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız O gelişi o gülüşü tam bi cennet Aklımı başımdan aldı fazla net İçime oturdu bak izinsiz Herkesi avlarım ona avım av Salına salına yürüyüşüne tavım tav Deliler gibi seviyorum biçare Tutuştum ateşsiz yanıyorum içimden Bıraktım kendimi koştum peşinden Leyla… Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Leyla… Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız Leylaa Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Senin için ölürüm Leyla Sevinir üzülürüm Leyla Düşünürüm arasız sızlıyorum yarasız Laf: Yıldız Tilbe  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt