Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Onur Koç Hayatı ve Biyografik Bilgileri Buyrun

Onur Koç Hayatı ve Biyografik Bilgileri Buyrun
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Onur Koç Hayatı ve Biyografik Bilgileri Buyrun onur koç iftihar koç kimdir övünç koç hayatı Sevgili melekler, bu yazımızda pop müzik dalında kendine bir yer edinmeye çalışan genç şarkıcı Övünç Koç hayatı hakkında bilgiler paylaşacağız sizlerleonurkochayativebiyografikbilgileribuyrun5c566e715b488alt 1549168237 1549168237 onurkochayativebiyografikbilgileribuyrun5c566e7187bbbonurkochayativebiyografikbilgileribuyrun5c566e7187bbb onurkochayativebiyografikbilgileribuyrun5c566e7187bbb 1992 yılının 12 Şubat akşamı Trabzon’un Faroz adlı mahallesinde dünyaya geldim Fazla kücük yaslarda tanısmıstım müzikleTvlerden radyolardan duydugum sarkıları taklit etmekle baslamıstı önce hersey Sonradan kendi benligimin farkına vardım Her gittigim her kaldıgım yerde farklılıgımı göstermistim 12 yaslarında hiphop müzigiyle tanısmıs , ufak bir grup ile break dans calımalarına baslamıstık 15imde gitar ögrenmek isteyip kursuna yazılmıs, ama düş kırıklıgına ugramıstım 2 gün gidip bırakmıstım kursu , ögrenemeyecegimi anladıgım için 6 ay duvarda asılı kalan gitarımı elime yeniden aldıgımda ‘ben bu gitarı çalıcam’ diyordum 1 ay baştan başa sabahleyin aksam demeden gitar ile bir bütün olmustum neredeyse Fakat sonunda mutlu sona ermistim , güç da olsa 2008 yılında Mrsekban’ın yardımıyla 10 bestesi bana ait olan ‘hadi sana elveda’ adlı ufak bir albüm yaptım Begenilmis olsa lüzum 2si istendi uzun süren çalımalarımdan sonra ‘Biz Olmasak Da’ adlı bir albüm daha yaptım suanda 30a yakın bestem bulunmaktadır İnternetten veya baska bir sekilde benim oguzhan kocun kardesiakrabası oldugum söyleniyor Oguzhan koç ile yalnızca soyad benzerligimiz vardır Evetböyle dogdum böyle geldim buralara dek Umarım ancak ilerde , yepyeni albümlerimle ve kliplerimle sizlerin karsısına , ayrılmamak üzere çıkmak dilegiyle…  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt