Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onur Koç'tan Farklı Bedenlerde Şarkısının Sözleri

Onur Koç'tan Farklı Bedenlerde Şarkısının Sözleri
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Iftihar Koç'tan Öbür Bedenlerde Şarkısının Sözleri Onur Koç Farklı Bedenlerde Sözleri Iftihar Koç Öbür Bedenlerde şarkısı sözü Az Önce 19 yaşında olan şarkıcı Iftihar Koç 'un seslendirdiği bir parçayla karşınızdayız melekler İşte Iftihar Koç Öbür Bedenlerde şarkısı sözü buradaonurkoctanfarklibedenlerdesarkisininsozleri5c57a63d19d08alt 1549248057 1549248057 onurkoctanfarklibedenlerdesarkisininsozleri5c57a63d4c183onurkoctanfarklibedenlerdesarkisininsozleri5c57a63d4c183onurkoctanfarklibedenlerdesarkisininsozleri5c57a63d4c183 Kaç yıl oldu? Gidişin yani Bir laf verip gitseydin bari Bir çocuk gibi bırakırken elimi Düşünmen gerekirdi, ağlayıp 'Gitme' dememi Yıllar geçti gidişinden bir haberini alamadım ben Kimbilir hangi elin elinde, el olmuşsundur şayet de Bir akşam üstü seninle, dolaşırken sahilde Aşkım derdin bana daima, yanımda kal hiç gitme benden Şehrin her köşesinde her gazete yazısındayım ben Başını çevirme boşu boşuna o daldığın yerdeyim ben Bir eylül akşamında saçlarını okşayan rüzgarım ben Yağmura sevinme boşu boşuna üzgün bulutlarım ben Ayrı bedenlerde bigün yeniden çıkarım karşına Yeniden seversin beni,yeniden sarılırsın bana Bambaşka bedenlerle gününü gün edip ağlarsın ya Her akan gözyaşın olur hıçkırarak gülerim sana (Tekrar bırakırsın elimi, dahası gidersin o adama)  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt