nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Facebook, Open Graph programıyla birlikte şimdilik partnerlik oluşturacağı 60 ismi açıkladı Farklı ayrı alanlarda 3 parti uygulamarından yararlanacak olacak Facebook bu 60 uygulamaya yenilerinin de ekleneceğini duyurdu
İşte bu uygulamalar;
Yolculuk; Gogobot, Airbnb, TripAdvisor, Wipolo, Where Ive Been
Yiyecek; Foodspotting, Cookpad, Snooth (wine), Urbanspoon, Yummly, Foodily,
Alış veriş ve moda; Pose, Pinterest, Polyvore, Oodle, Fabcom, eBay, Giftrocket, Payvment, Livingsocial
Fıtness; MapMyRun, Runkeeper
Eğlence; Rotten Tomatoes, Dailymotion, Cinemur, Metacafe, Ford (Oyun), Wooga (Bubble Island, Diamond Dash), OMGPOP (Draw My Thing), Zynga (Words with Friends, Castleville)
Öteki; Causes, Fundrazr, Artezcom, BranchOut (meslek arama), Monster (meslek arama), Color (fotoğraf ve video paylaşma), Courserank (eğitim), Grockit (eğitim), Foursquare (lokasyon), Goodreads (kitap), Kobo (kitap)
StubHub (bilet), Ticketmaster (bilet), Ticketfly (bilet), ScoreBig (bilet), Appsfire (kullanım keşfetme),
Artfinder (sanat),Autotrader (arabalar) *
İşte bu uygulamalar;
Yolculuk; Gogobot, Airbnb, TripAdvisor, Wipolo, Where Ive Been
Yiyecek; Foodspotting, Cookpad, Snooth (wine), Urbanspoon, Yummly, Foodily,
Alış veriş ve moda; Pose, Pinterest, Polyvore, Oodle, Fabcom, eBay, Giftrocket, Payvment, Livingsocial
Fıtness; MapMyRun, Runkeeper
Eğlence; Rotten Tomatoes, Dailymotion, Cinemur, Metacafe, Ford (Oyun), Wooga (Bubble Island, Diamond Dash), OMGPOP (Draw My Thing), Zynga (Words with Friends, Castleville)
Öteki; Causes, Fundrazr, Artezcom, BranchOut (meslek arama), Monster (meslek arama), Color (fotoğraf ve video paylaşma), Courserank (eğitim), Grockit (eğitim), Foursquare (lokasyon), Goodreads (kitap), Kobo (kitap)
StubHub (bilet), Ticketmaster (bilet), Ticketfly (bilet), ScoreBig (bilet), Appsfire (kullanım keşfetme),
Artfinder (sanat),Autotrader (arabalar) *