Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Opera sanatçısı Hakan Aysev'den 'ölümden dönmedim' açıklaması şaşırttı

Opera sanatçısı Hakan Aysev'den 'ölümden dönmedim' açıklaması şaşırttı
0
119

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Ünlü opera sanatçısı tenor Hakan Aysev, dizinde oluşan rahatsızlık nedeniyle sağlığıyla ilgili çıkan haberlere sitem etti. Evinde dinlenmeye çekilen Aysev 'ölümden döndü' söylentilerine sosyal medya hesabından video yayınlayarak cevap verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
54 yaşındaki ünlü tenor Hakan Aysev, konuk olduğu programa gitmek için hazırlandığı sırada evinde talihsiz bir kaza geçirdiği ve ölümden döndüğü iddia edilmişti. Aysev, hakkında çıkan 'ölümden döndü' söylentilerine çektiği video ile yanıt verdi.

DbAYb_1662105604_6329.jpg

"ÖLÜMDEN DÖNMEDİM"

Ünlü tenor, "Bundan dört sene önce küçük bir kırık olmuştu diz kapağımda. Ona benzer bir şey nüksetti. Çok çok iyiyim. Sadece 2-3 gün evde dinlenmem gerek. Ölümden dönmedim. Bazı haberler öyle çıkmış gazetelerde. Herkese buradan duyuruyorum. Sağlığım gayet iyi. Meraklanmayın. Telefonlar alıyorum. Birkaç gün evde dinlendikten sonra aranıza döneceğim." ifadelerini kullandı.

Similar threads

Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, sağ gözünden ameliyat olduğunu duyurdu. Geçirdiği operasyonu esprili bir dille anlatan Aysev, "Şimdi full HD görüyorum" dedi. Opera sanatçısı Hakan Aysev, ameliyat masasına yatarak hayranlarını korkuttu. Aysev, önceki gün sağ gözünden katarakt operasyonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ünlü opera sanatkarı Hakan Aysev, sağ gözünden ameliyat olduğunu duyurdu. Geçirdiği operasyonu esprili bir lisanla anlatan Aysev, "Şimdi full HD görüyorum" dedi. Opera sanatkarı Hakan Aysev, ameliyat masasına yatarak hayranlarını korkuttu. Aysev, evvelki gün sağ gözünden katarakt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, kendi tarzının tamamen dışında olan yeni single çalışması ‘İmtihan'ı çıkardı. Dünyaca ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, kendi tarzının tamamen dışında olan yeni single'ı 'İmtihan'ı müzikseverlerle buluşturdu. Sözleri yapımcı ve söz yazarı Zafer Kerey'e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gaffur'u ünlü oyuncu Bülent Polat'ın babası 87 yaşında yaşamını yitirdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Gaffur karakteriyle hafızalarda yer eden ünlü oyuncu Bülent Polat, bu sabah aldığı acı haberle sarsıldı. Polat’ın 87 yaşındaki babası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Pandeminin başladığı geçtiğimiz sene mart ayından beri Almanya'nın Köln şehrinde yaşayan Megastar Tarkan'ın, paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sır gibi sakladığı yeni şarkısı için kesenin ağzını açan Tarkan'ın ayırdığı bütçe dudak uçuklattı. Sevilen şarkıcı Şubat ayının ilk haftasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt