Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Optum Yanaklarından Notaları

0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Optum Yanaklarından Şarkı Notaları
Notalar Optum Yanaklarından Notaları
Optum Yanaklarından Notaları Aşkın Tuna

imagesoptumyanaklarindannotalari5ada7fe109101

Similar threads

Yalnızdım bir tanem yine dun akşam Hep seni duşundum hep seni andım Dayanılmaz bir şey oldu hasretin Dun gece resmini optum de yattım Derdime dermanı bulayım diye Bir parca mutluluk duyayım diye Ruyamda seninle olayım diye Dun gece resmini optum de yattım Duşlere daldıkca doldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
İsmail YK Optum mu Tam Operim Şarkısı İsmail YK Optum mu Tam Operim Şarkı Sozu Doya doya sarılsam hadi Uzat yanağını bir Opucuk Konduracam mmm mıcık Optumu tam tam operim Sevdimmi tam severim Hele bi naz yaparsan seni Cimciklerim yerim optummu Tam operim sevdimmi tam Severim hele bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ozgun Gulbeyaz şarkı sozleri Ozgun Gulbeyaz şarkısı sozu Beyaz, gulbeyaz Kalbimde filizlendin Sonra yeşillendin Solmadın, solsaydın da kopartmazdım Benim birtanemdin Yapmadım diyemem, yaptım Hatta yıllar sonra kendimle hesaplaştım Bir sabah anladım, Optum, optum guzel ellerini O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ozgun Gulbeyaz şarkısının sozleri Ozgun Gulbeyaz şarkı sozu Beyaz, gulbeyaz Kalbimde filizlendin Sonra yeşillendin Solmadın, solsaydın da kopartmazdım Benim birtanemdin Yapmadım diyemem, yaptım Hatta yıllar sonra kendimle hesaplaştım Bir sabah anladım, Optum, optum guzel ellerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ozgun Gulbeyaz şarkısı sozu Ozgun Gulbeyaz şarkısının sozleri Beyaz, gulbeyaz Kalbimde filizlendin Sonra yeşillendin Solmadın, solsaydın da kopartmazdım Benim birtanemdin Yapmadım diyemem, yaptım Hatta yıllar sonra kendimle hesaplaştım Bir sabah anladım, Optum, optum guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt