Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'öpüşürüm ama dozunu ayarlarım'

'öpüşürüm ama dozunu ayarlarım'
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
'öpüşürüm fakat dozunu ayarlarım' nasıl öpüşürüm 14 YAŞINDA MANKENLİĞE BAŞLAYIP 18'İNDE OYUNCULUĞA SOYUNAN 'AKASYA DURAĞI'NIN GENÇ VE HOŞ OYUNCUSU ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER, 'TÜRKAN ŞORAY KADAR KATI KURALLARIM DEĞIL Öpüşme sahnesi bundan böyle tekrar var, bundan kaçamıyorsun hemen aksini istek edebilecek lüksünüz değil Öpüşmem diyemem ama dozunu ayarlayabilirim Fazla aşırıya kaçacak bir şey istemem fakat olması gerektiği gibi yaparım' diyorn Çekimleriniz nasıl gidiyor? Fazla eğlenceli ve yoğun geçiyor Birbirimize de fazla alıştık Kolay bir meslek yapmıyorum ama oyunculuğu sevdiğim için zorluklara katlanıyorum Peki eğlenceden kastınız nedir? Mesela pek bir an geliyor oysa göz göze geldiğiniz anda rol arkadaşınızla gülmeye başlıyorsunuz Sonra bir iki hava değişikliği kendinize getiriyor sizi Sizin canlandırdığınız Tuğçe’den bahsedelim azıcık da, nasıl bir şahsiyet? Tuğçe doğduğu vakit varlık içindeymiş ailesi Evler, lüks arabalar bir anda yaşadıkları çok ağır bir çöküşle her şey değiştirilmiş Yeni hayatına alışmaya çalışan, temiz kalpli bir kız Tuğçe’nin hayatı hangi sebeple böyle değişiyor? Babasının ani iflasıyla ve intiharıyla birlikde aniden gece kondu evine yerleşiyorlar Bir erkek arkadaşı var ve onun ailesiyle de sorunları oluyor Sonra Murat’la tanışıyor, yaşadığı ani geçişi birazcık daha dar atlatmasını sağlıyor Murat Tuğçe öncelikle annesinin taksici olmasına karşı çıkıyor lakin sonradan bu duruma alışıyor id Çünkü yapılabilecek bir şey yok Annesinin gittiği tüm kapılar kapanıyor, dolayısıyla yapmak zorunda olduğu tek şey bu kalıyor benimsemek zorunda kalıyor çünkü annesinin hatalı bir şey yapmayacağından belirli Tuğçe sevgilisinden ayrıldıkdan daha sonra annesine daha çok yaklaşıyor sözde Eee tabii çünkü annesi bir takım şeylerin farkında Doğuruları daha iyi görebiliyor Zaten gidebileceği tek yer annesinin yanı Kendi hayatınızda dizideki gibi olaylarla karşılaşsanız tepkiniz nasıl olurdu? Ağır olurdu herhalde, bir anda babam derin bir çöküş yaşasa fazla fena olurdu Peki anneniz şoförlük yapmak zorunda kalsa dizideki gibi tepki gösterir miydiniz? Verdiğim tepkiler öyle sert olmazdı fakat garipserdim natürel Fakat başka seçenek yoksa tepki göstericek bir şey de yok gerçekte BIRINCIL DİZİMİ İZLEMEK BİLE İSTEMİYORUM Mankenliğe devam ediyor musunuz? resmen ajansa bağlıyım devam ediyorum ama dizi dolayısıyla acilen yapamıyorum Hangi okuldan mezunsunuz? Grafik tasarım okudum hemen da açık öğretimden millet yönetimi okuyorum Akasya Durağı kaçıncı diziniz? İkinci dizim Birincil dizim 'Kader' 13 bölüm yayınlandı 1989 doğumlusunuz mankenliğe kaç yaşında başladınız? 14 yaşında mankenliğe başladım, 18 yaşında da oyunculuğa geçtim Dizide annenizi canlandıran Melek Baykal size oyunculuk konusunda yardımcı oluyordur Tabiki de Şanslıyım Mankenlik ya da oyunculuk arasında tercih yapmak zorunda kalsanız hangisini seçerdiniz? Oyunculuğu seçerim İkisini de kendi isteğiyle ve severek yaptım Mankenliği de fazla sevdim fakat oyunculuk yönünde ileri gitmek istiyorum Sinema hayaliniz var mı? En fazla yapmak istediğim işlerden bir adam başına bu Kiminle oynamak istersiniz? Örneğin Işıl Yücesoy’la bir şekilde aynı karade oynamayı fazla isterdim Sinemada yasaklarınız kurallarınız olur mu? Türkan Şoray değin ağır değil Öpüşme sahnesi bundan böyle her yerde var, bundan kaçamıyorsun şu anda aksini istek edebilecek lüksünüz yok Öpüşmem diyemem ama dozunu ayarlayabilirim Fazla aşırıya kaçıcak bir şey istemem ama olması gerektiği gibi yaparım 'Akasya Durağı'ndan sonradan belirli bir projeniz var mı? derhal yalnızca dizi var Birincil dizinizle bu dizi arasında ne gibi farklar var? Çok ayrım var Oyunculuğunda bile fazla şey değişiyor insanın Birincil dizimi izlemek bile istemiyorum Herşey bir kenara böyle bir şansı yeniden baskı yakalarım gibi geliyor Çok severek çalışıyorum Hoş bir meslek çıkarıyoruz, bu insanlarla birlikte elde etmek, onlarla çalışmak beni çok mutlu ediyor Gece hayatını çok fazla tercih etmiyorsunuz sanırım Evet Ben gece hayatını sevmiyorum, gece hayatını evimde yaşamayı seviyorum, arkadaşlarım ailem yanımda olsun istiyorum Hoş dışarı giden bir ilişki yaşıyorum Tuğçe’nin hayatında Murat var, Zeynep’in hayatında kim var? Zeynep’in hayatında da biri var Güzel dışarı giden bir ilişki yaşıyorum Meşhur biri mi yani medya önünde mi? Tanıyorsunuz Lakin bu değin Peki Akasya Durağı’ndan biri mi? Hayır değil gecce  

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt