iltasyazilim
FD Üye
http:img129**************img1294931oreletku1
Malzemeler:
limonlu jöle: 1 çay bardağı limonlu içecek tozu(orelet veya Tang),1 çay bardağı nişasta,
1 çay bardağı toz şeker,5 çay bardağı su bütün malzemeyi
bir kaba koyup koyu kıvam oluncaya kadar sürekli karıştırarak pişiriyoruz
daha sonra ıslattığımız bir borcama döküp kaşıkla düzeltiyoruz
üzerine kakaolu bisküvilerimizi diziyoruz
elmalı jöle: 1 çay bardağı elmalı içecek tozu,1 çay bardağı nişasta,
1 çay bardağı toz şeker,5 çay bardağı su aynı şekilde elmalı jölemizide
hazırlayıp bisküvilerin üzerine döküyoruz üzerine
bisküvilerden tekrar diziyoruz
kreması: 1 çay bardağı nişasta,1 çay bardağı toz şeker,5 çay bardağı süt
kremamızıda pişirip bisküvilerin üzerine döküyoruz tekrar
bir kat daha bisküvi dizip üzerine vişneli jölemizi hazırlıyoruz
vişneli jöle: 1 çay bardağı vişneli içecek tozu,1 çay bardağı toz şeker,
1 çay bardağı nişasta,5 çay bardağı su hazırladığımız vişneli jölemizi
bisküvlerin üzerine döküp hindistan ceviziyle süslüyoruz
dolapta 12 saat beklettikten sonra afiyetle yiyebiliriz
yaz için çok hafif ve güzel bir tatlı afiyet olsun
Malzemeler:
limonlu jöle: 1 çay bardağı limonlu içecek tozu(orelet veya Tang),1 çay bardağı nişasta,
1 çay bardağı toz şeker,5 çay bardağı su bütün malzemeyi
bir kaba koyup koyu kıvam oluncaya kadar sürekli karıştırarak pişiriyoruz
daha sonra ıslattığımız bir borcama döküp kaşıkla düzeltiyoruz
üzerine kakaolu bisküvilerimizi diziyoruz
elmalı jöle: 1 çay bardağı elmalı içecek tozu,1 çay bardağı nişasta,
1 çay bardağı toz şeker,5 çay bardağı su aynı şekilde elmalı jölemizide
hazırlayıp bisküvilerin üzerine döküyoruz üzerine
bisküvilerden tekrar diziyoruz
kreması: 1 çay bardağı nişasta,1 çay bardağı toz şeker,5 çay bardağı süt
kremamızıda pişirip bisküvilerin üzerine döküyoruz tekrar
bir kat daha bisküvi dizip üzerine vişneli jölemizi hazırlıyoruz
vişneli jöle: 1 çay bardağı vişneli içecek tozu,1 çay bardağı toz şeker,
1 çay bardağı nişasta,5 çay bardağı su hazırladığımız vişneli jölemizi
bisküvlerin üzerine döküp hindistan ceviziyle süslüyoruz
dolapta 12 saat beklettikten sonra afiyetle yiyebiliriz
yaz için çok hafif ve güzel bir tatlı afiyet olsun