Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oreolu Çilekli İrmik Tatlısı

Oreolu Çilekli İrmik Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oreolu Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı irmik
*1 su bardağı şeker
*1 litre süt
*1 paket vanilya
*23 paket oreo
*300 gram çilek

Oreolu Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi Yapılışı Bu tarifi bir yemek sitesinden aldımBen çilek ekleyerek farklı bir tat elde ettim siz de dilerseniz başka meyveler ekleyebilirsiniz
1 litre *süt ve şekeri tencereye koyup kaynatın İrmiği ekleyip koyu kıvam alana kadar karıştırarak pişirin İçine vanilyayı da katıp biraz karıştırın ve ocaktan alın
Bir borcama irmiği çok kalın olmayacak şekilde yayın ve bir sıra oreo ve kesilmiş çilekleri yerleştirin Bir kat oreo üzerine çilek de dizebilirsiniz, size kalmış Üzerini irmikle kaplayın ve bu işleme malzeme bitene kadar devam edin Kaç katlı olacağı size bağlı En üstünü taze çilekler ve parçalanmış oreo ile süsleyin dolapta 34 saat bekletin ve servis edin

Similar threads

Oreolu Çilekli Cup Tarifi İçin Malzemeler *67 tane çilek *1 su bardağı yoğurt *1 paket vanilya *Birkaç tane oreo bisküvi Oreolu Çilekli Cup Tarifi Yapılışı Çilekleri temizleyip küçük küçük doğrayın Yarısını bir kaba alıp üzerine vanilyalı şekeri döküp ezin veya mikserde püreleyin Yoğurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Oreolu Kuplar Tarifi İçin Malzemeler *15 litre süt *3 kaşık pirinç unu *3 kaşık nişasta *1 bardak şeker *Arzu ederseniz bir paket krema *Vanilya *2 paket oreo yada negro *2 muz Oreolu Kuplar Tarifi Yapılışı 1 *Sütümüz soğukken pirinç unu, nişasta ve şekeri iyice karıştırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *5 su bardağı süt *1 çay bardağı irmik *1 su bardağı şeker *1 paket vanilya *1520 çilek *1 muz damla çikolata Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi Yapılışı Süt şeker ve irmiği ocakta tel çırpıcıyla sürekli karıştırarak pişirin Kıvamı koyulaşınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *5 su bardağı çilek suyu *(Ben çilekleri meyve sıkıcağından geçirdim ve posasını ayırdım ) *5 çorba kaşığı pudra şekeri *7 çorba kaşığı irmik Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi Yapılışı Vitamin deposu meyve sularından farklı içecek ve tatlılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Oreolu Cupcake tarifi Oreolu Cupcake İçin Gerkeli Olan Malzemeler 125 gr tereyağı 165 gr pudra şekeri 1 paket vanilya 2 yumurta 185 gr un 25 gr kakao 1 paket kabartma tozu 160 ml süt 100 gr damla çikolata 12 adet oreo Üzeri için: 220 gr pudra şekeri 60 ml su 1 akarsu kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
982,202Mesajlar
30,125Kullanıcılar
JubeydSon üye
Üst Alt