iltasyazilim
FD Üye
Oreolu Süper Milkshake (Favorilerimden) Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı süt
*89 adet oreo bisküvisi
*23 tane buz (istemezseniz koymayabilirsiniz)
*2 top vanilyalı dondurma
*1 çay kaşığı toz vanilya (istemezseniz koymayabilirsiniz)
Servis etmek için:
*Krem şanti
*2 oreo bisküvi
Oreolu Süper Milkshake (Favorilerimden) Tarifi Yapılışı Çok ama çok güzel bir içecek açıkçası benim favorilerimden birisi umarım siz de beğenirsiniz
Oreoları rondoda iri kırıntılar haline geçiriyoruz Süt, vanilyalı dondurma, vanilya ve buzu da ekleyip blenderdan iyice karıştırıyoruz (Ben hepsini rondoda yaptım) Bunu bardaklara aktarıyoruz ve üzerini krem şanti ile süslüyoruz Oreo bisküviyi de yerleştirince milkshake tarifimiz hazır
AFİYET OLSUN
Not: Ben buz koymaya gerek duymadım Ayrıca içinde dondurma olacağı için erimeden servis edilmelidir
*2 su bardağı süt
*89 adet oreo bisküvisi
*23 tane buz (istemezseniz koymayabilirsiniz)
*2 top vanilyalı dondurma
*1 çay kaşığı toz vanilya (istemezseniz koymayabilirsiniz)
Servis etmek için:
*Krem şanti
*2 oreo bisküvi
Oreolu Süper Milkshake (Favorilerimden) Tarifi Yapılışı Çok ama çok güzel bir içecek açıkçası benim favorilerimden birisi umarım siz de beğenirsiniz
Oreoları rondoda iri kırıntılar haline geçiriyoruz Süt, vanilyalı dondurma, vanilya ve buzu da ekleyip blenderdan iyice karıştırıyoruz (Ben hepsini rondoda yaptım) Bunu bardaklara aktarıyoruz ve üzerini krem şanti ile süslüyoruz Oreo bisküviyi de yerleştirince milkshake tarifimiz hazır
AFİYET OLSUN
Not: Ben buz koymaya gerek duymadım Ayrıca içinde dondurma olacağı için erimeden servis edilmelidir