Organik Albümünden Mustafa Sandal Kum Şarkısının Sözleri Burada Mustafa Sandal Kum şarkı sözleri Mustafa Sandal Kum şarkısı laf Yeni çıkardığı albümüyle hayranlarıyla buluşan Mustafa Sandal'ın Organik şarkısının sözlerini demin paylaşmıştık melekler Hemen de Mustafa Sandal Kum şarkı sözleri ile karşınızdayız organikalbumundenmustafasandalkumsarkisininsozleriburadamelekler5c57a85b4e2dbalt 1549248599 1549248599 organikalbumundenmustafasandalkumsarkisininsozleriburadamelekler5c57a85b81a67organikalbumundenmustafasandalkumsarkisininsozleriburadamelekler5c57a85b81a67organikalbumundenmustafasandalkumsarkisininsozleriburadamelekler5c57a85b81a67 Taşınmıyor gölgeler sırtında hayat boyu Bak herkesin kalbine nasıl da kırık batmış Hayaller beslenirken cins cins yalanlar Bu yüzden tükenmiyor kayıpların sonu İnsansın ve insanız söyleyecek tek laf bu mu Canlaşmadan gönülde canlaşmaz gönül kumu Yalanlardan kalanlara rüzgar olur ben dururum Hasretin ve acında göç eder benden şu gururum Kaç kalbi ayırdı bak iflah olmaz bu uçurum Kırılmış kanatları ver bana ben şayet uçururum Kırılmış kanatları ver bana ben belki uçururum