Organik Meyveli, Tahıllı Yoğurt Organik Meyveli, Tahıllı Yoğurt 100 gr yoğurt (30 gr meyve püresi (Organik Meyveli Kavanoz Ek Besini veya evde cam rendede hazırlanan meyve püresi) 2 yemek yemek kaşığı Tahıllı Ilave Gıda Nasıl Hazırlanır? Soğanı kavurup haşlanmış patatesleri içine atıp kavurmaya devam edin Kişnişi, maydanozu, tuzu, karabiberi karışıma ekleyin ve püre haline getirin Hamuru yoğurun ve un ile ince olarak açın Dairesel olarak kestiğiniz hamurun içine karışımdan koyun ve ikiye kapatın Dilerseniz diğer mantılar gibi suda haşlayabilir ya da yağda kızartabilirsiniz Üstüne sarımsaklı yoğurdu dökün ve salçalı sosu ekleyin Maydonoz ile süsleyeceğiniz mantınız sıcak servise hazırlanmış…