Seren Serengil bildiğiniz üzere uzun müddettir sıhhat meseleleriyle çaba ediyor. Zayıflama ameliyatından sonra dumping sendromu ile uğraş eden Serengil'in organları iflas etmek üzere. Erken ameliyat kararı verilen Serengil'in operasyon öncesi son fotoğraflarını sevgilisi Mustafa Tohma paylaştı.
Seren Serengil sıhhatiyle ilgili çok güç bir süreçten geçiyor. Zayıflama ameliyatından sonra 70 kg'dan 40 kg'ya kadar düşen Serengil'in organları iflas etmek üzere.
Geçtiğimiz gün bedeninin geldiği son hali paylaşan Serengil, sıhhati ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı:
'Bu sene kilom 43.5, 43.7 filan. Kilo kaybımı da önemsemiyorum. Lakin pankreas yetmezliği, karaciğer yetmezliği var, safra kesem alındı, böbrek taşı düşürmeye başladım. Safra kesem gitti, karaciğer enzimlerim vahim yüksek. Hekim 'geri dönüşüm ameliyatı olmazsan siroza çevirecek' diyor. Boyum 4 santim kısalmış'
Ve Seren Serengil bugün sabah 09:00'da 6 saat sürecek uzun bir ameliyata alındı.
Ameliyata girmeden ise bir görüntü çekip şunları söyledi: "Hakkınızı helal edin. İnşallah her şey yolunda gidecek. İnşallah sağ salim çıkacağım olur da zıtlık olursa... Güç bir ameliyat... "
Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma ise "İyi olacaksın hayatım" diyerek Instagram'da paylaşımda bulundu.
Seren Serengil'in ameliyat kapısındaki son hali bu türlü. Umuyoruz ki en kısa vakitte sıhhatine kavuşur...