Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

örgü üzerine süsleme nasıl yapılır

örgü üzerine süsleme nasıl yapılır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
örgülerin üstünde süslemeler görüyorum fakat nasıl yapıldığı konusunda data bulamıyorum

Cevap: örgü üzerine süsleme nasıl yapılır

Örgü süsleme teknikleri çeşitlidir ve sayıları oldukça çoktur Bu işin nasıl yapıldığı ile ilgili internette ancak örnekler bulabilirsinizEğer profesyonel anlamda bu işi öğrenmek istiyorsanız millet eğitim kurslarına gidebilirsiniz Ama bunun ynaında hem giriş olması ayrıca de hafıza vermesi açısından aşağı bir kaç örnek paylaşıyorum:

URLURLURLURLURLURLURLURL *

Similar threads

Kurabiye Dekor Nasıl Yapılır? kurabiye süsleme malzemeleri, kurabiye süsleme yapılışı, kurabiye nasıl süslenir Günümüz de kurabiye tarifleri birçok seçenek ile becerikli bayanların elinden çıkarak tat ve görsel olarak keza damağa ayrıca göze hitap ediyor Hatta bu işi meslek haline getiren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Türkan Şoray kirpiğinin 70'li yıllardan bu yana model haline gelmesi örgüde de yerini aldı. Örgü çeşitlerinden kirpik örgü modelinin Türkan Şoray'dan esinlenerek yapıldığı söylenmektedir. Peki, oldukça favori Türkan Şoray kirpik örgüsü nasıl yapılır? Yöntemleri nelerdir? Kirpik örgü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Meşhur bir örgü modeli olan Selanik örgüsü, oldukça eski bir geleneğe dayanıyor. Selanik ve haroşa örgü teknikleri oldukça basit ve herkesin yapabileceği örgü teknikleridir. Günümüze kadar aynı ilmek kültürü ile taşınan selanik örgüsünü el emekçileri tarafından sizlerin ilgisine sunuyoruz. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Doğum günlerinde, nişanlarda hatta en güzel düğün gününüzde sevdiklerinize hazır alınmış gibi harika pastaları yapmanın sırrı şeker hamurundadır. Sıradan pastaları bir kenara bırakacak enfes şeker hamurlu muhteşem lezzetler hazırlamak istiyorsanız şeker hamurunu evde de kolayca yapabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Veladet günlerinde, nişanlarda velev en hoş düğün gününüzde sevdiklerinize hazır alınmış üzere olağanüstü pastaları yapmanın sırrı şeker hamurundadır. Sıradan pastaları bir kenara bırakacak enfes şeker hamurlu harika lezzetler hazırlamak istiyorsanız şeker hamurunu konutta de kolaylıkla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt